Meksika’nın başkenti Mexico City’nin yakınlarında yer alan Tlalnepantla’daki bir mahallede heyelan felaketi yaşandı. Chiquihuite olarak bilinen tepeden kopan dev parçalar evlerin üzerine düştü.
Olay yerine itfaiye ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Felakette 1 kişi hayatını kaybederken, Sivil Savunma Kurumu en az 10 kişinin kayıp durumda olduğunu bildirdi. Çevredeki evler tahliye edilirken, çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürülebilmesi için mahalle sakinin olay yerinden uzak durması istendi.
En az 4 evin yıkıldığı olayda tedbir amacıyla 80 ev de boşaltıldı. Tlalnepantla Belediye Başkanı Raciel Perez Cruz yaptığı açıklamada, “Şu anda önceliğimiz, ne yazık ki olaydan etkilenen insanları kurtarmak” ifadelerini kullandı.

İran resmen duyurdu! Irak’ı İHA ve topçu ateşiyle vurdular
1
Afganistan’da kömür madeninde patlama: 7 ölü
60584 kez okundu
2
ABD Kongre üyeleri, Filistinli aktivist Mahdawi’nin serbest bırakılması talebiyle gösteri düzenledi
51642 kez okundu
3
Polonya’da halk, cumhurbaşkanı seçimi için yarın sandık başına gidiyor
47545 kez okundu
4
Kolombiya’da toprak kayması: 10 ölü
44680 kez okundu
5
İspanya hükümeti, HÜRJET’in satın alımını onayladı
30808 kez okundu
6
ABD’nin New York kentinde göçmenlere destek gösterisinde onlarca protestocu gözaltına alındı
25939 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.