Edinilen bilgiye göre, Atatürk Caddesi Geçit Sokak üzerinde bulunan bilgisayar güvenlik sistemleri mağazasına gelen kimliği belirlenemeyen 2 kadından biri, iş yeri sahibine fotoğraf makinesi kablosu sorarak oyalarken, diğeri ise raflarda bulunan malzemeleri kontrol etmeye başladı.
Sırayla iş yeri sahibinin dikkatini çeşitli malzemelerin fiyatını sorarak dağıtmaya çalışan kadınlardan biri bu sırada rafta bulunan bir flash belleği alarak inceler gibi yapıp çantasına attı.
Hırsızlık şüphelisi kadın, tekrar raftan başka bir flash belleği alarak diğer kadın tarafından oyalanan iş yeri sahibine onun ne işe yaradığını sorduktan sonar yerine bıraktı. Dikkat çekmemek için iş yeri sahibine bir kaç şey daha sorduktan sonra hırsızlık şüphelisi iki kadın, iş yerinden ayrılarak kayıplara karıştı. Kadınların durumundan şüphelenen iş yeri sahibi Hasan Şevket Durmaz, güvenlik kameralarını incelediğinde hırsızlık olayını fark etti.
Polise şikayette bulunan iş yeri sahibi Hasan Şevket Durmaz, yaşadığı hırsızlık olayının ikinci kez başına geldiğini söyleyerek, başkalarının zarar görmemesi için şüphelilerin bir an önce yakalanmasını istedi.
Güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkan polis, hırsızlık şüphelisi 2 kadını yakalamak için çalışma başlattı.
Saniyelerle sel sularına kapılmaktan kurtuldu
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
96377 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
79578 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
72872 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
71140 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
67069 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61195 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.