Konya
°C
Yeni Meram
02.06.2021 10:25

TRT Konya'da 'Mevlana' dizisi çekecek! İşte başrol oyuncuları...

Son yıllarda özellikle dönem dizileri ile büyük ses getiren TRT’nin yeni ve iddialı projesi Mevlana ile ilgili hazırlıklar sürüyor. Dizinin başrolleri merak konusuydu. Oyuncu seçimleri devam eden dizi için iki isim ön plana çıktı. Daha önce başka bir dizide bir araya gelen ve oyunculukları ile göz dolduran isimlerle ilgili bilgiyi Gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

A+
A-
02.06.2021 10:25
02.06.2021 10:31
0
6809
ABONE OL

TRT1 için çekilen Diriliş Ertuğrul ve Payitaht Abdülhamid gibi dönem dizilerinin ardından şimdilerde ise Barbaroslar dizisiyle ilgili ayrı bir heyecan yaşanmakta. Dizi için titiz bir çalışma yürütülürken, Mevlana dizisiyle ilgili de yeni gelişmeler gündemde.

Mevlana dizisinin hazırlıkları uzun süredir devam ediyordu. Çekimleri Konya’da gerçekleştirilen dizide yer alacak iki isim ortaya çıktı!

Buna göre, 2013-2014 yıllarında Kanal D’de yayınlanan Vicdan isimli dizide birlikte kamera karşısına geçen Timuçin Esen ve Ahu Türkpençe’nin Mevlana dizisinde birlikte rol alabilecekleri gündeme geldi.

İddialı bir yapım olacağı konuşulan Mevlana dizisinin çekimleri Konya’da gerçekleştirilecek. Hazırlıkları büyük bir titizlikle sürdürülen dizinin yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın yapıyor.

Bir değişiklik yaşanmazsa, Timuçin Esen ile Ahu Türkpençe’nin birlikte kamera karşısına geçecekleri ifade ediliyor.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.