Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırşehir Cacabey Meydanı’nda “2021 UNESCO Ahi Evran Anma Yılı-Ahi Evran İzinde Esnaf Buluşması” programına katılın Erdoğan bir çok konuya değindi.
Pancar alım fiyatını da ton başına 420 tl olarak açıklayan Erdoğan, “Geçtiğimiz yıl şeker pancarı üretiminde 23 milyon tonla Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırmıştık. İnşallah bu yıl da bereketli bir sezon geçireceğimize inanıyorum” dedi.
YÜZDE 25’lik ARTIŞ VAR
Açıklamalarına devam eden Erdoğan, “Şeker pancarının alım fiyatını, geçtiğimiz yıl ton başına 336 lira olarak belirlemiştik Yüzde 25’lik bir artışı ifade eden şeker pancarı alım fiyatımızın ülkemize ve çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
“Bu yıl palamut yok denilecek kadar az”
1
Türkiye ile Endonezya arasında 3 anlaşma imzalandı
100120 kez okundu
2
Motorine zam yolda
38620 kez okundu
3
Kozmetik sektöründe yıl sonu ihracat hedefi 1,7 milyar doları aşmak
19131 kez okundu
4
Devlet taşınmazlardan gelecek yıl 31,1 milyar lira gelir bekliyor
17755 kez okundu
5
Yumurta kabuğu deyip geçmeyin sanayide çok değerli
14348 kez okundu
6
Konya’da güncel altın fiyatları ne kadar? – 19 Nisan 2025 Konya’da altın fiyatları
13499 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.