Bayraktar, Next Sosyal’deki hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:
“Milyon milyon büyüyoruz! Türkiye’nin en sosyal mecrası NSosyal, 1 milyonuncu kullanıcıya koşuyor. Türkiye’nin eN gerçek topluluğu için hediyelerimiz var!
Station, 1 GoPro, 1 Monster bilgisayar, 3 Samsung tablet, 3 5G uyumlu cep telefonu, 5 akıllı saat, 6 bluetooth kulaklık.
22 Ağustos’a kadar #NSosyalBenim etiketiyle NSosyal platformundan paylaşım yap, hediyelerden biri senin olsun!”
Next Sosyal, “sosyal ağ” kategorisindeki ücretsiz uygulamalar listesinde son dönemde en çok indirilen uygulamalardan oldu.
Haber, teknoloji, yaşam ve gündem odaklı içerik paylaşımlarının yapıldığı Next Sosyal’de kullanıcılar aynı zamanda T3 Vakfı ve Baykar işbirliğiyle geliştirilen Türkçe büyük dil modeli T3 AI’ı da kullanabiliyor.
Türkçe dil modeli, kendisini etiketleyerek yapılan paylaşımlara hızlı şekilde cevap vererek kullanıcılarla etkileşime geçiyor.
Kaynak: AA
TMO 2025 mısır alım fiyatını açıkladı
1
Türkiye ile Endonezya arasında 3 anlaşma imzalandı
99955 kez okundu
2
Motorine zam yolda
38395 kez okundu
3
Kozmetik sektöründe yıl sonu ihracat hedefi 1,7 milyar doları aşmak
18956 kez okundu
4
Devlet taşınmazlardan gelecek yıl 31,1 milyar lira gelir bekliyor
17587 kez okundu
5
Yumurta kabuğu deyip geçmeyin sanayide çok değerli
14180 kez okundu
6
Konya’da güncel altın fiyatları ne kadar? – 19 Nisan 2025 Konya’da altın fiyatları
12920 kez okundu