Konya
°C
Yeni Meram

73 YILLIK ÖMÜR

73 YILLIK ÖMÜR- Adnan YILDIRIM- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
29.08.2022 01:29
28.08.2022 17:42
0
1826
ABONE OL

Değerli okurlar; 73 yıl gibi dev bir zaman dilimi basın yayın sektöründe az rastlanır bir mucize. Hele ki Türkiye gibi şartların çabucak değiştiği bir ülkede basın yayın sektöründe 73 yıl hayatta kalabilmek, kesintisiz bir şekilde yayın akışına devam edebilmek büyük bir başarıdır. Bu başarının arkasında tabiki siz kıymetli okurlarımızın desteği en büyük güç ve kuvvet olmuştur.
Kurulduğu günden bu yana doğru habercilik ilkelerinden asla taviz vermeyen gazeteniz Yeni Meram, 73 yıl sonra da aynı şevk ve heyecanla, aynı iş aşkıyla medyadaki yerini hep en zirvede tutmayı başarmıştır.
Türkiye Cumhuriyeti ve Konya’nın 73 yıllık tarihinin canlı şahidi olan Yeni Meram, sizden aldığı güç ve sonsuz destekle varlığını hep sürdürmüş ve sürdürmeye de devam edecektir.
Kıymetli okurlar, yayıncılık serüveninde Yeni Meram’ı hiç yalnız bırakmadınız. Gerek bayi satışları gerekse de teknolojinin gelişmesiyle birlikte internet sitesinden takip ettiğiniz gazeteniz Yeni Meram’a sizin geri dönüşleriniz, haberlerimiz ve diğer yayınlarımız hakkındaki geri bildirimleriniz, hakkımızdaki en ufak dahi olsa teveccüh gösterip yaptığınınız yorumlarınız, bizim yolumuzda ilerlememizde adeta bir meşale görevi görmüştür.
Yeni Meram, gücünü hep halktan ve Hak’tan olarak, doğru habercilik ilkelerinden asla taviz vermeyerek, yaptığı bütün diğer yayınlarıyla siz değerli okurlarına hep en doğruyu ve güzeli sunma gayreti içerisinde olmuştur. Ve bu gayret içerisinde de yayınlarına devam etmektedir.
YENİ MERAM 73 YILDIR SİZDEN ALDIĞI DESTEKLE;
YAYINCILIKTA,
HABERCİLİKTE,
SPORDA,
SİYASETTE,
GÜNCELDE,
REKLAMCILIKTA,
DERGİ YAYINCILIĞINDA,
İNTERNET SİTESİNDE,
Yaptığı bütün yayınlarıyla beraber sizler için var oldu ve var olmaya da Allah’ın izniyle devam edecektir.
Bizlere bu fırsatı sunan, önderlik eden, desteklerini hiç eksik etmeyen, yolumuzu hep aydınlatan değerli büyüğümüz, İmtiyaz Sahibimiz ve Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Ömer Sarıkulak Beye, yine engin tecrübeleriyle bize yol gösteren, gerek sohbetiyle gerek babacanlığı ile ufkumuzu açan, hayata karşı bambaşka pencereler sunan Genel Müdürümüz Mehmet Hançerli başkanımıza, ve bizlere hem ağabeylik, hem arkadaşlık, hem kardeşlik eden, derdimizle dertlenen, sevincimizle neşelenen Genel Yayın Yönetmenimiz Muhammet Gümüş ağabeyimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Hep var olasınız.
Yeni Meram, Devletinden ve Milletinden aldığı güçle ilkelerinden hiç taviz vermeden yoluna devam edecektir.
Sizlerle beraber nice 73 yıllara…

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.