Konya
°C
Yeni Meram

MANSUR YAVAŞ OYNADI AKŞENER ALKIŞLADI

MANSUR YAVAŞ OYNADI AKŞENER ALKIŞLADI- Behçet BÜYÜKGÖKMEN- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
07.02.2023 01:22
07.02.2023 08:56
0
1706
ABONE OL

Ne yazayım abime modunda düşünüp dururken ulusça medyunu şükran olduğumuz Meral Hanımefendi imdadıma yetişti. Meral Hanım'ın başrolünde olduğu, Mansur Yavaş muhteremin de esas oğlan rolünü üstlendiği bir tören konu kısırlığı çeken ben acize ilaç gibi geldi. Kendilerine müteşekkirim.
Başlığa koyduğum hüküm(!) cümlesi bana ait değil. Töreni haberleştiren site bu başlığı uygun görmüş ve bence de iyi yapmış. Güzel bir haber spotu. Olay Ankara Kavaklıdere de geçiyor. Bir düğün töreni. Mikrofon müstakbel Başbakan'ımız Meral hanımda. (böyle bir makam sistemden kaldırıldı ama ziyanı yok. Muhtereme asenamızın gönlünde bu aslan yatıyor): "Şimdi üç belediye başkanımız burada. Fethi Başkan, Mansur Başkan, Alper Başkan. Bugün burada yüzlerimiz gülerek bu çifti evlendiriyorsak ve '13. cumhurbaşkanı Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı olacaktır' hüküm cümlesini kurabiliyorsak bunu, bu arkadaşlarımızın yaptığı hizmetlere borçluyuz. Onlar güzel hizmetler yaptıkları için, 13. cumhurbaşkanı inşallah ben kalpten inanıyorum, Millet İttifakı'nın aday gösterdiği kişi olacak."
Kırkbir kere maşallah…karar verilmiş HÜKÜM cümlesi kurulmuştur. Mantığa bak; üç belediye başkanı hizmet yaptığı için cumhurbaşkanlığı çantada keklik. 13. Cumhurbaşkanı millet ittifakının cumhurbaşkanı olacaktır.. HÜKÜM cümlesini kurabiliyorsak… Büyük bir özgüvenle böyle buyuruyor Meral Hanım.. Meşhur istiklal mahkemelerini hatırlatıyor… Sanığın idamına yargılamanın bilahare yapılmasına…
İbretlik değil mi?...
Muhteremler 13. cumhurbaşkanı millet ittifakının cumhurbaşkanı olacaktır, hüküm cümlesini kurduğunuza göre bu iş bitmiş, öyle seçim meçim gibi formaliteden şeylere ihtiyaç kalmamıştır. Yalnız trajik bir şekilde atladığınız bir durum var Meral Hanım'cım henüz bir isim bile ortada yok.. Ceketimizi bile koysak kazanırız ukalalığı.. Açık oy gizli tasnif gibi… Cumhurbaşkanı millet ittifakından ama kim olduğu belli değil… (burada dileyen tebessüm edebilir, dileyen kahkaha atabilir, yani dileyen dilediğini yapabilir.)
Meral Akşener hüküm cümlesini kurdu, bu iş bitti, cumhurbaşkanı bizden.. Seçim sadece bir formaliteden ibaret… Aman Tanrım.. Bilinçaltından yüzeye fışkıran şu kibre bakar mısınız!... Bunların millete saygısı olmadığı gibi kendi seçmenlerine bile saygıları yok. Daha yakın zaman önce biz birini belirleriz sizde TIPIŞ TIPIŞ gidip oyunuzu verirsiniz dememişler miydi?... Saygı duymayanlar saygı görmeyi hak etmezler. Ben kendi adıma demokrasi tiyatrosuna çoook uzaktan gülerek baktığım için bu nahoş sözleri üzerime almıyorum. Hamdolsun. Siz şimdi başlıktaki MANSUR YAVAŞ OYNADI AKŞENER ALKIŞLADI cümlesini merak ediyorsunuz biliyorum. Olay Mansur kardeşin "erik dalı" performansı ile ilgili.. haberden copy/paste yapalım.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.