Konya
°C
Yeni Meram

YENİ MÜCAHİT

YENİ MÜCAHİT- Behçet BÜYÜKGÖKMEN- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
21.03.2023 09:53
21.03.2023 09:54
2
1592
ABONE OL

Sonunda…
13. Cumhurbaşkanı adayı, sn. Kılıçdaroğlu, grup toplantısında yaptığı veda konuşmasının sonunda hadi bismillah diyerek bitirdi. Geliyor Mücahid Kılıçdaroğlu. Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na övgüler dizen Saadet Partisi GİK Üyesi Ümit Çebi, Kılıçdaroğlu için Erbakan'ın kullandığı 'mücahid' tabirini kullandı.
Sonunda SAADET partililerin yeni bir mücahidi oldu. Rahmetli Erbakan Hoca'dan sonra Kemal Kılıçdaroğlu'nun SP'lilerin yeni mücahidi olacağını rüyamda görsem inanamazdım. Ama oldu. Demek kaderde bu günleri görmek de varmış.
Cumhuriyet tarihinin en yerli milli ve özgün hareketi olarak gördüğüm ve büyük dönüşümlere öncülük ettiğine şahit olduğum bu hareketin bir kısım kifayetsiz muhteris tarafından üç beş milletvekili uğruna bu hale düşürülmesi yüreğimde derin bir sızı meydana getiriyor. Bizi bilen bilir. Herkesin iktidar nimetlerinden faydalanmak için koşuştuğu günlerde iktidara karşı kendi çapında en sert muhalefeti yapan biriyim ben.
Böyleyken.
Sadece yanlış bulduğumuz şeyleri eleştiriyoruz diye bizim selamımızı almayan, nerdeyse dinden çıkmış kişi muamelesi yapmaya kalkışan nadanlar sonunda Kılıçdaroğlu'na mücahitlik payesi vermekten gocunmadılar. Ne diyeyim, size batılın ardına koyduğunuz bu desteğin vebali yeter de artar. Batılın suret-i haktan görünüp ifsadını yaygınlaştırmasına alet/vesile olmak herhalde dava şuuruyla telif edilecek bir davranış değildir. Eğer bir kişi nedamet getirip hidayete talip olduysa önce yolunu yüz seksen derece değiştirir. Tövbe ve nedametin ilk belirtisi bu olsa gerektir. Bu şaşmaz hakikat gün gibi ortada iken kirli makamlar elde etmek uğruna mücahit ilan ettikleriniz hiç gizlemeden saklamadan yapacaklarını ilan etmekteler.
İşte ibretlik birkaç olay.
Yeni hükümet ABD ve Avrupa Birliği ile daha yakın ilişkiler kurmak için iyi bir konumda olacak. Türkiye'nin NATO'nun sadık bir üyesi olduğunu açıkça ortaya koyacak. İsveç ve Finlandiya'nın üyelik yolunu açacak. Türkiye döviz kredisi için Ulusrarası Para Fonu'na (IMF) başvurabilir. Altılı Masa, güvenilirlik için IMF başvurusunu önden yapmalı. Bu politikalar Batı'dan yatırım akışı sağlar ve Türkiye ile Avrupa Birliği arasında yeni bir ticaret anlaşmasının önünü açabilir.
***
Bu muhterislerin Kemal Kılıçdaroğlu'nu mücahit ilan etmelerinden birkaç gün sonra Cumhuriyet Gazetesi sürmanşet şu haberle çıktı.
//HÜDA PAR’dan sonra Menzil de desteğini açıkladı.
GERİCİ TEHLİKE BÜYÜYOR//
Yani siz onları mücahid de ilan etseniz onlar durdukları yerde dururlar. Rahmetli Erbakan Hoca'nın hidayet kararması dediği durum bu olsa gerek. Bunlardan biri şöyle paylaşımlar yapıyor. 6 Mart ta SP binası önünde "Türkiye laiktir laik kalacak" sloganları eşliğinde büyük bir şamata ile açıklanan mutabakat metninin fotoğrafını koymuş ve altına şunları yazmış. “Bu imzalar heykel önünde atılmadı. Saadet binasında uzlaşma ile atıldı. Hayra motor şerre fren olmak için”
Breh breh.
Bre zavallı senin bunu paylaştığın saatlerde uzlaştıkların gelir gelmez ilk işimiz LGBT’liler için İstanbul sözleşmesini yürürlüğe koymak olacak diye beyanat veriyorlardı. Altını imzaladığınız o metnin yürürlükteki yasalar açısından zerre kadar bir değer ve yaptırımı olmadığını bile bilmiyorsun. Bilmediğin bir şey daha var. Vaktiyle Roma'da heykel önünde imza atanlar iki kişiydi. Onlardan birine onulmaz bir kin ve nefret duygusu ile saldırıyorsun ama unuttuğun bir şey var imzacı ikinci şahsı 2018 cumhurbaşkanı adayı yapmak için çırpındınız ve hala o şahıs ile can ciğer kuzu sarmasısınız. Acaba söz ve eylemlerinizde ne kadar dürüstsünüz??
Ee artık yeni bir mücahidiniz olduğuna göre asena Meral hanımı da /mücahide/ ilan edersiniz. Bence onun mücahide olmaya Kemal Bey'den daha fazla hakkı var. Gururunu kırıp masaya dönmeseydi maazallah haliniz nice olurdu.

HABER YORUMLARI
  1. Vedat Özkan
    2023-03-21 11:09:14
    S.a Behçet başkanım ne oldu sana böyle ya ben eski bir CHP'li idim teskilata girdim senin emrinde yıllarca çalıştım Şimdi senin yanına gelsem sen slmayacaksin öylemi ... ikrime bin Cehil i görsen sav efendimizin yanına gelmeden boynunda vurursun korkarım kendine gel ya
  2. Yerli Milli
    2023-03-22 09:17:15
    Teşekkürler çok iyi olmuş