Konya
°C
Yeni Meram

SİYONOZİM VE ARZ-I MEVUD

SİYONOZİM VE ARZ-I MEVUD- Mustafa KAPLAN- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
19.10.2023 00:23
18.10.2023 16:25
0
1860
ABONE OL

Yahudiler Hz. İbrahim’in oğlu Hz. İshak onun da oğlu Hz. Yakup soyundan gelmektedirler. Hz. Yakub’un bir ismi de İsrail olduğu için şu andaki devletlerinin adı da İsrail’dir. Peygamberleri Hz. Musa’dır. Onlar Hz. İsa ve Hz. Muhammed’i peygamber olarak kabul etmezler. Onların Hz. Musa’dan önce de peygamberleri olmuş hatta bu peygamberlerden iki tanesi olan Hz. Zekeriya ve Hz. Yahya’yı öldürmüşlerdir. Hz Musa’dan önceki inanç sistemlerin sözel bölümüne Talmud denir. Hz. Musa öldükten sonra ona inen Tevrat’a Talmud’daki bazı bölümleri ve Yahudi din adamları Hahamların şahsi görüşlerini de ilave ederek Tevrat’ı bozmuşlardır. Ayrıca yine Hahamların yazdığı Kabala isimli bir kitapları da vardır. İşte tahrif edilmiş yani bozulmuş Tevrat ve Kabala’daki inanç sisteminde Yahudi ırkının İblis ile Hz. Havva’nın soyundan geldiğini, İblis’in de ateşten yaratıldığını, Yahudiler dışındaki tüm insanlığın Hz. Adem ile Hz. Havva’nın soyundan geldiğini, Hz. Adem ise topraktan yaratıldığından ateş topraktan üstündür, dolayısı ile de Yahudiler diğer insanlardan üstündür.
Yahudiler efendi, diğer insanlar onlara hizmet için yaratılan Goyim yani insan değil insanımsı varlıklardır, kölelerdir. Yahudi’ye Goyimin malı, canı, ırzı helaldir. Yahudi Goyimin malını alabilir, onu öldürebilir, onun karısının kızının annesinin ırzına geçebilir. Helaldir, günah değildir. Kitaplarındaki inanç böyle… İşte onun için 75 yıldır Filistinli Müslümanları, çocukları, yaşlıları, kadınları öldürüyorlar, mallarına el koyuyorlar, soykırım yapıyorlar. Zulümlerinin bir başka sebebi var: Arz-ı Mevud yani vaat edilmiş topraklar… Güya onların ilahı Yehova yani ALLAH, Nil ile Fırat arasında kalan toprakları Yahudilere vermeyi vaat etmiş. Anılan bölge Suriye, Irak, Filistin topraklarını, İran’ın bir bölümünü ve bizim Güneydoğu’nun tamamı ile Akdeniz bölgesinin bazı kısımlarını kapsamaktadır. Tahrif edilmiş Tevrat onlara bu toprakları elde ederken içerisinde yaşayan yedi ırkı ve tüm hayvanları öldüreceksin nefes alan hiç canlı kalmayacak, emrini veriyor.
Bazı Yahudiler bu emre uymasa da çoğunluk uyuyor. Uyanlara ve onun için çabalayanlara Siyonist deniyor. Yani Arz-ı Mevud’un olmasını isteyip bunun için çabalayanlara Siyonist diyoruz. İlk Siyonist kongreyi 1897’de Basel şehrinde Siyonist Theodor Herzl topladı. Bu tarihten itibaren sistemli şekilde sürdürüyorlar. Bugün ve öncesinde Filistin’de yaşananlar, Irak ve Suriye’de olanlar ve ülkemizde 40 yıldır süren PKK terörü bu gaye içindir. Ancak terörist devlet ABD yamyam emperyalist Batı kayıtsız şartsız soykırımcı İsrail’e destek vermektedir. Çıkan sesler ferdi ve cılızdır. İslam ülkeleri de -Türkiye dışında- sessiz bekle gör politikası uygular görünüyorlar. Ancak, ALLAH’ın Müslümanlara vaadi var. ALLAH nurunu tamamlayacak. Sonunda Müslümanlar galip gelecekler. İnşaAllah

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.