Konya
°C
Yeni Meram

İNLEYEN NAĞMELER

İNLEYEN NAĞMELER- Behçet BÜYÜKGÖKMEN- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
30.05.2023 01:45
29.05.2023 13:47
0
1654
ABONE OL

Çok şükür şu seçimler bitti de propaganda bombardımanından, algı operasyonlarından, sosyal medya zıpırlarından kurtulduk. En azından şimdilik. Kazanan belli… Cumhur ittifakı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan… Gerçi mücahit bay Kemal bunu asla kabul etmez ama gerçek böyle.
Temel dedenin mücahit bay Kemal'i pes etmeye falan hiç niyetli değil. Seçim sonuçları belli olur olmaz adeta kükredi; bir yere gitmiyorum, buradayım, mücadeleye devam dedi. Doğrusu bu kadar büyük hezimetler karşısında bu kadar büyük bir azimle durmak her mücahidin harcı değil. Kırk bir kere maşallah.
Bugün uzun bir yazı yazıp sizlerin keyfini kaçırmak istemem. Zaten bütün medya mecralarından her şeyi anlık olarak takip ediyorsunuz. Birkaç gün daha inleyen nağmeler dinlemek kaçınılmaz kaderiniz olacak benden söylemesi..
Birkaç hususa değinip bitireyim.
SP ve Temel Karamollaoğlu… Olan bitenden hiç ders almamış gibisiniz. Bu saatten sonra milli görüşü temsil iddianız lafu güzaftan başka bir şey değildir. Hala CHP’lilerden fazla Kemal Kılıçdaroğlu savunusu yapıyor olmanız akıllara ziyan bir durumdur. Ölümüne Tayyip Erdoğan düşmanlığı hakka ve hayra alamet değildir. Keşke onurlu bir muhalefet olarak şahsen benim hatıramda hayırlı bir mevki işgal edebilseydiniz.
SP’lilerin mücahidi Bay Kemal… Bu kadar çelişkiyi, ilkesizliği ve zıtlığı inatla ve sabırla bir araya getirip bir arada tutabildiniz… Gerçekten benim nazarımda takdiri hak ediyorsunuz. “Aloo ben Kemal geliyorum”, dediniz, gelemediniz ama olsun ziyanı yok, sifoncu sözde sanatçı sizinle olmaktan gurur duyuyormuş, bu size yeter. Sakın gitmeyin. Maazallah yeni bir video çekip, “Aloo ben kemal GİDİYORUM.” falan demeyin.
Umudunu zatınıza bağlayan dostlarınız çok üzülürler. Altılı masa mensuplarına haddim olmayarak bir şarkı tavsiye edeceğim. Zannımca günün mana ve ehemmiyetine çok uygun.
“Kimseye etmem şikayet, ağlarım ben halime
Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime
Perde-i zulmet çekilmiş, korkarım ikbalime
Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime..”
İç İşleri Bakanı olmaya heveslenmişken hiç İşleri bakanı olan Ümit Bey'in taktiksel çabaları da yabana atılır cinsen değildi. Kaydetmekte fayda var. Doğrusu dikkatle takip edilmeli, günün birinde her politikacıya lazım olabilir.
Son olarak gecenin manşeti.. Sözcü Gazetesinden.
Ben alıntıladığımda hala internet sayfasında duruyordu. El'an duruyor mu bilmiyorum.
“Seçim sonuçları netleşti: Adam yine kazandı!
İkinci tura kalan cumhurbaşkanı seçimi sona erdi. Gelen son sonuçlara göre AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimi kazandı.”
29 Mayıs İstanbul'un Fethi kutlu olsun. Bir anda Rahmetli Erbakan Hoca gözümde canlandı… kürsüden "Le tüftehannel Kostantiniyye…" hadisi şerifini okurken. Allah gani gani rahmet etsin.
Hoşça kalın.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.