Konya
°C
Yeni Meram

GERÇEKLER VE MUHALEFET KÖRLÜĞÜ-2

GERÇEKLER VE MUHALEFET KÖRLÜĞÜ-2- Kudsi ÖNCÜ- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
04.05.2023 01:01
03.05.2023 14:03
0
1844
ABONE OL

Niçin muhalefet zihniyeti bu hakikatlerden bir tanesini söyleme cesaret ve gururuna sahip değildir. Muhalefet olmak her Türk vatandaşının hakkıdır, bir o kadar da faydalıdır. Ancak ülkemizin bekası söz konusu olduğunda hepimizin tek ortak noktamız vardır, o da her şey vatan için olmalıdır. Bu muhalefetten herhangi birinin, bir defa olsun; Yusufeli Barajı'ndan, 1500 baraj ve göletten, Kıbrıs'a bağladığımız 126 kilometre denizaltı nehrinden, 35.000 kilometre duble yoldan, sadece 8 adet 12 km tünelden ibaret iken, onlarca belki yüzlerce tünele sahip olup 550 kilometre uzunluğa kavuşan tünellerimizden, viyadüklerimizden, üretmekte olduğumuz hızlı trenden, ürettiğimiz pek çok 16'ya yakın motor çeşidinden, onlarca zırhlı kara taarruz ve savunma araçlarımız dan, üretmekte olduğumuz tünel kazma köstebek makinesinden, nükleer santralimizden, yerli otomobilimizden daha hangisini sayayım. Bir defa olsun mutlu olduğunuzu duymadık.
Duyduğumuz tek şey vardır; o da ülkemiz aleyhine yalan, talan, dolandan başka bir şey değildir. Türk ordusuna kimyasal silah kullandı, soykırım yaptı, Türk ordusu satıldı, Libya'da ne işimiz var, PYD bize mi saldıracak, Türkiye'de fikir özgürlüğü yok gazeteciler cezaevinde uyuşturucu parasıyla bütçe açığı kapatılıyor, Türkiye yatırım yapılacak güvenli bir ülke değildir dış yatırımcıların yaptıkları yatırım paraları biz iktidar olduğumuz takdirde ödenmeyecektir, Doğu ve Güneydoğu'da kayyumlar atanan belediyelere tekrar HDP'li PKK'lı belediye başkanlarını geri getireceklerini, KHK ile FETÖ'den ihraç edilenleri iade edileceklerini vaat ediyorlar. Saymakla bitiremeyeceğimiz daha nice zırvalar!
Muhalefet körlüğü öyle bir hastalıktır ki tedavisi kabil değildir.
Elbette yanlış da vardır, hata da vardır ve olacaktır da. Çevremiz sarılmış, vatanımız envai çeşit tuzak ve tezgahlarla imha edilme projeleriyle yüz yüze iken, ne diye bir kez olsun savunma sanayimizde geldiğimiz noktadan ve başarıdan mutlu olma, öz güven duyma cesareti gösteremiyorsunuz. Cidden bu vatanın bir evladı olarak kahroluyorum, ne olur bir kez de mutluluğunuzu ifade edin. Bu vatan bize kolay kazanımlarla emanet edilmedi. Ecdat ayağındaki çarığını katık yaparak, ağzında çiğneyerek aldığı enerjiyle ayakta kalma gayreti içinde bu vatanı, bu bayrağı bize emanet ettiler. Muhalefete ne oluyor ki; bir defa olsun, ama bir defa olsun PKK kafirinden, FETÖ alçağından bahsetmiyorlar. Bu cümleleri sarf etmem bir duygu hezeyanımın, heyecanımın köpürmesi değildir. İçimdeki vatan aşkı ateşinin tezahürüdür.
VATANIMIZ SAĞ OLSUN MİLLETİMİZ VAR OLSUN

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.