Konya
°C
Yeni Meram

Batının İslam korkusu, neden?

Batının İslam korkusu, neden?- Mustafa KAPLAN- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
29.07.2021 01:35
28.07.2021 17:36
0
2070
ABONE OL

Fransa’daki kutsal sövücü Çarlie Hebdo isimli dergi, görünürde iki Müslüman genç tarafından yıllar önce basıldı. Bu iki kardeş çok yakın geçmişte rap müziği yaparken bu kadar boylu poslu değiller, öldürülen baskıncılar ise ızbandut gibi insanlar. Kim bunlar ? Gerçekten şüphem var. Diyelim ki bu gençler o kardeş gençler, peki arkalarında kim var? Terör devleti İSRAİL… Hatta Çarlie Hebdo’nun arkasında İslamofobiyi körükleyen bu terörist devlet var. Tüm Batı’da İslamofobiyi örgütlüyor ve yayıyor. Batılı yöneticiler de bu işe teşne… Terörist devlet bunu neden yapıyor? Bu korsan devlet biliyor ki temeli yok, mutlaka yıkılacak. Gidişat belli… Başta Red Kit kılıklı devlet ABD olmak üzere Avrupa devletleri ve hempaları bu gidişle onu koruyamayacaklar. Filistin’in tanınması yönündeki Dünya ve AB ülkelerindeki mecburi yaklaşımlar, İsrail’in ümüğünü sıkan el gibi…
Diğer yandan Avrupa devletleri, halkları yaklaşık 400-500 yıldır başta Müslümanlar olmak üzere Asya ve Afrika da mazlum ve fakir milletleri, ülkeleri hem sömürdüler hem de köle gibi kullandılar. Sömürgeleri altındaki bu halkların nesilleri, çeşitli nedenlerle Batı ülkelerinde de oturmaya, yaşamaya başladılar. Bu nesiller 21. yüzyılda artık gerçekleri de gördü. ABD ve Batının bu halklara ve ecdatlarına yüzyıllardır kan kusturdukları anlaşıldı. Bugün gündemde Fransa olduğu için onu örnekleyelim, bu Kuaşi kardeşlerin ülkesi Cezayir’de Fransa’nın bir buçuk milyon Müslümanı nasıl katlettiğini tarih yazmaktadır. Ayrıca hala Orta Afrika ülkesindeki Müslümanlara, Fransa’nın günümüzde bile nasıl zulümler yaptığını, eski sömürgesi olan 14 ülkeyi bağımsız etse de onların milli gelirlerinin % 85’ini ellerinden aldığını, alınan bu paranın da yıllık 500 milyar dolar olduğu bilinmektedir. O devletlerin Fransa’nın bıraktığı %15 gelirle, fert başına düşen milli geliri yıllık sadece 130 dolardır. İnsanlar günde sadece yarım dolarla yaşamak zorundadır. Yani bizim paramız ile 4 lira 30 krş. Bu böyle gider mi?
Diğer yönden, yeraltı kaynakları biten batı sömürüsünü devam ettirebilmek için dış kaynağa ihtiyaç vardır. Dışarıdan kaynak bulmak için de genç nüfus lazım. Ancak nüfusları ise yaşlı… Nüfusların %10’u da Müslüman olmuş. Genç nüfusun çoğu Müslümandır. Uzun lafın kısası Batı tarih içinde ve günümüzde yaptığı zulümlerin ve zorbalıkların faturasını ödemek durumundadır. Onun için Batı korku içindedir, rüzgar ekmiştir, fırtına biçecektir. Batıya bedel ödetecek daha çok Kuaşi kardeş çıkacaktır. Bu nedenle de geleceğini Batı ve ABD’ye bağlayan İsrail Hıristiyan nüfusunu bir idol altında birleştirmek gibi bir çaba içine girmiştir. Bu idol de İslamofobidir. Yükselen İslam değerleri karşısında varlıklarını İslamofobi sayesinde koruyacaklarını sanmaktadırlar. Ancak iş işten geçmiştir. Batı artık bedel ödeyecektir. Buna mahkumdur. Güneş Doğu’dan daha parlak doğmaktadır. Dünya’da Doğu egemenliği hakim olacaktır. Doğu güneşinin parlattığı ülkelerden biri de Türkiye olacaktır. Korkunun ecele faydası yok. Batı batacaktır. İsrail’de yok olacaktır.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.