Konya
°C
Yeni Meram

YANAN, KAVRULAN YÜREKLER

YANAN, KAVRULAN YÜREKLER- Tayyar ÇİMEN- Yenimeram Gazetesi

A+
A-
25.07.2019 05:30
23.07.2019 14:32
0
3038
ABONE OL

Düşünün Değerli Okuyucularım; Evlat yetiştiriyorsunuz, herkes gibi, her ana baba gibi, ama daha da ilerisini hayal ederek, benim evladım yetişenlerin de ilerisinde olsun, dünyayı da en iyi tanıyanlardan biri olsun diyerek, onu Amerika’lara gönderiyorsunuz. Emekler boşa gitmiyor.Makina mühendisliğinin master’ını da bitiriyor evlat. Orta halli bir devlet memuru baba bütün maddi imkanlarını kullanarak, evladının yeterli olmayan ve daha sonra (15 Temmuz 2016) tamamen kesilen bursuna destek oluyor. Mütedeyyin bir ailenin 3 ü kız 4 çocuğundan biri olan oğlumuz, artık master’ını bile yapmış bir meslek insanıdır, ailesine, akrabalarına, iline, ilçesine bütün bunların ötesinde Türkiye’sine herkesten fazla bağlı bir Türk insanıdır. Ve fakat bir o kadar da hassas bir ruh yapısına sahip olduğunu çocukluk ve delikanlılık arkadaşı Selahattin’den öğreniyorum. Haksızlıklara, yapılan yanlışlara dayanamayan bir hassas ruh! Arkadaşları bu hassas ruhlu genç mühendisin aralarında tartışmasız en zeki insan olduğunu söylüyorlar. Ülkesine dönüp, bütün öğrendiklerini bildiklerini yurdun hizmetine sunmak istemektedir, fedakar ailesine, yurttaşlarına faydalı olmak onun temiz emelidir. Bu evladimız, bu delikanlımız bu emeline ulaşamıyor. Neden mi? İzah edeyim.

Koca Türkiye’yi sallayan bir hıyanet çetesinin (Fetö), bir İslam kaftanını sırtına geçirip, ülkenin başkanından başlayıp aşağılara kadar bütün devlet yetkililerini yıllarca etkisi altına almak suretiyle, koca devleti ele geçirmeye çalışmasıyla (15 Temmuz’016) ülkemiz büyük bir travma yaşamıştır. Bu hain çeteyi ve emellerini, yapılan ikazlara rağmen zamanında ve doğru değerlendiremiyen devlet, başkanın da itiraf ettiği gibi gösterdiği gafletle koca millete eziyetler yaşatmıştır.

Bu hain Fetö çetesinin açmış olduğu bir banka vardır. Bank Asya. TC kanunlarına göre kurulmuş bu bankanın açılış kurdelasını, yanılmıyorsam Sn. Devlet Başkanı’mız kesmişti. Şimdi şu manzaraya bakalım: Cadde üzerinde koca levhasıyla bir banka. Bank Asya.Evladımızı master yapması için Amerika’ya gönderen devlet firması (Türkiye Petrolleri) bu bankaya, bu elemanı adına bir hesap açtırarak maaşlarını oraya ödüyor. Burslarını da Amerika’ya gönderiyor. 15 Temmuz 2016 dan sonra maaş da burs da kesiliyor. Sebep soruluyor, “öyle uygun görülmüştür” cevabı dışında devlet baba tarafından en ufak bir suç isnadı yok.

Durup dururken yüzünü ekşiten, kusur söylemeyen yüce Türk Devleti, bu hassas ruhlu yurtsever Makine Y. Mühendisi TAYYAR ÖZEL’i bunaltıyor. Evet Değerli Okuyucularım, bu melek evladımız TAYYAR, Amerika’dan alabildiğimiz şu anki bilgilere göre, bu buhran sonucu, canına kıyarak, hayatını kaybediyor. Büyük dayısı olarak benim (Tayyar Çimen) yüreğim böylesine yandığına göre, annesi Sevgi’nin, babası Adnan Özel’in, bacıları Hacer,Melike ve Yasemin’in yürekleri kavrulmaktadır. Allah’mız sabırlarımızı arttırsın inşallah. İşte bu fidan evladımız elimizden böyle kayıp gitti. Nereden nereye! Konya’nın Cihanbeyli Kazası’nın, Damlakuyu (Çorca) Köyü’nden, tanınmış büyük aile DARBAZLAR’ın torunu, Üzerliktepe Mahallesi’nden Çimenler’in sevgili yeğeni Makine Y.Mühendis’i TAYYAR ÖZEL yok artık. Amerika’dan mübarek naşını bekliyoruz sevgili yavrumuzun. Ruhu şadolsun.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.