Konya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Bel altı tezahüratlara üst düzey futbolla cevap verelim…

Avrupa Kupası yolculuğu sebebi ile takvimde bazı taşlar yerinden oynadı. Beşiktaş maçımız ertelendi, belki evimizde bir büyük geceyi yaşayamayacağız. Ama bu hafta sonu bizi bir başka büyük sınav bekliyor… Göztepe deplasmanı.
Geçen yılın acısı hâlâ taze; uzatma dakikalarında yediğimiz gol, yalnızca sahada değil, yüreklerimizde de derin bir iz bıraktı. Ama işte futbolun en güzel yanı bu: Her sezon, her maç bir yeniden başlama fırsatı.
Şimdi o fırsat kapımızda. Bu kez farklı olacak. Bu kez yazgıyı kendi ellerimizle yazacağız. Göztepe’nin tribünleri gürültülü olabilir. Bel altı tezahüratlar, sınır tanımayan sözler, sahaya etki etmeye çalışan sesler yine olacak. Ama biz bu tür kışkırtmalara cevap vermeyecek kadar büyük bir kulübüz. Biz cevabımızı sahada verenlerdeniz. Çünkü bizim kültürümüzde “saygı var, sevgi var, dik duruş var”.
Kimi zaman sadece rakibi değil, ortamı da yenmek gerekir. İşte bu hafta sonu o zamanlardan biri. Oyuncularımızdan isteğimiz net: Sadece üç puan için değil, bu formanın ağırlığı için, geçen yılın hesabı için, sizi tribünlerde bir an olsun yalnız bırakmayan taraftar için oynayın.
Her topa son şansınızmış gibi gidin.
Çünkü bu maç sadece bir deplasman mücadelesi değil; karakterimizin, inancımızın ve hedeflerimizin testi olacak.
Taraftarımıza gelince… Sizin sesiniz, uzaklardan bile duyulur. O statta olmasanız bile, oyuncuların kalbinde yankılanır. Destek olun, inanın, sabredin. Bu takım, sizin enerjinizle ayağa kalkar. Camia olarak tek yumruk olmanın tam zamanı.
İçinde bulunduğumuz her zorluk, bizi daha güçlü bir aile yaptı. Şimdi o gücü sahaya yansıtma zamanı. Göztepe maçı, bir rövanştan fazlası olacak.
Bu, kenetlenmenin, ayağa kalkmanın ve yeniden yazılan hikâyenin ilk satırı olacak.
Haydi çocuklar! Formanın hakkını verin. Biz buradayız. Siz orada. Kazanacağız…
UNUTMAYALIM…
“Göztepe taraftarlarının geçmiş sezonlarda sergilediği çirkin tezahüratlara verilecek en anlamlı cevap sahada olacaktır.
Oyuncularımız bu bilinçle hareket ederek bel altı söylemlere değil, üst düzey futbola odaklanmalı. En güzel yanıtı güçlü oyunlarıyla sahada vermeli”
HOŞGÖRÜNÜN başkentine de bu yakışır…

Kaynak: Abdullah Leblebici

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bilim Rüzgârı Konya’dan Esti…10. Konya Bilim Festivali’nden Notlar…

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0