Milletvekili Yüksel ve İl Başkanı Yel, Kent Gross’un sahibi Arif Özbabacan’ı iş yerinde ziyaret etti.
Ziyaret sırasında hem iş dünyasının güncel sorunları hem de yerel ekonominin durumu üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyarette, Arif Özbabacan başta olmak üzere işletme çalışanlarıyla samimi bir sohbet gerçekleştiren heyet, esnafın yaşadığı zorlukları dinledi.
Milletvekili Yüksel, “Üreten ve istihdam sağlayan her esnafımızın yanındayız. Ekonomik kalkınmanın temel taşı yerli işletmelerdir” mesajını verdi.
Ziyaretin sonunda Özbabacan, nazik ziyaretlerinden dolayı Ali Yüksel ve Hasan Yel’e teşekkür ederek, Yeniden Refah Partisi heyetine başarılar diledi.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kurban Bayramı’nda kaçak et çekimine karşı sıkı denetim
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.