Konya
°C
Yeni Meram
20.01.2022 09:37

Serdar Gürler, Başakşehir'deki ilk maçında sakatlandı

Konyaspor'da eleştirilerin odağında yer alan Serdar Gürler, yeni takımıyla ilk kez sahaya çıktı. Gürler, 6. dakikada Ahmet Çalık için duran Kayserispor-Başakşehir maçında saha ortasında diz çökerek ağladı. Gürler, Başakşehir'deki ilk maçında 31. dakikada sakatlanarak oyun dışı kaldı.

A+
A-
20.01.2022 09:37
20.01.2022 09:47
0
1986
ABONE OL

Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Kayserispor-Başakşehir maçının 6. dakikasında Ahmet Çalık anıldı.

Başakşehir'in Konyaspor'dan transfer ettiği Serdar Gürler, eski takım arkadaşı anılırken gözyaşlarını tutamadı.

KONYASPOR TARAFTARI TEPKİLİ

Ahmet Çalık'ın 11 Ocak'ta geçirdiği Trafik kazasında hayatını kaybetmesinden iki gün sonra Başakşehir'e imza atan Serdar Gürler'e Konyasporlu taraftarların tepkisi dinmiyor.

Başakşehir'e imzası sonrasında 30 yaşındaki futbolcuya sosyal medyadan tepki gösteren Konyasporlu taraftarlar, Ahmet Çalık'ın vefatı sonrası oynanan ilk maçta da tepkilerini dile getirdi.

"İHANET ETTİĞİN BU ŞEHİR SENSİZ DE GÜRLER"

Pazartesi akşam Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan Konyaspor - Adana Demirspor maçında tribünde yer alan bir pankart dikkat çekti. Pankartta; "Ahmet'imin yoluna serilsin güller. İhanet ettiğin bu şehir sensiz de gürler" ifadeleri yer alıyordu.

Beyaz zemin üzerine siyah yazıyla hazırlanan pankartta 'Sensiz de gürler' kısmındaki S ve G harflerinin kırmızı renkte olması da bir başka detay olarak dikkat çekti.

31’DE SAKATLANDI

Tecrübeli oyuncu Serdar Gürler 31. dakikada sakatlanarak oyuna devam edemedi. Serdar’ın yerine oyuna Emre Çolak girdi.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.