Konya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

TÜGVA Konya’da, genel kurul heyecanı

Türkiye’nin yeni nesil gençlik hareketi TÜGVA’nın Konya il temsilciliğinde genel kurul heyecanı yaşanıyor. Murat Bayrak’ın il temsilciliğini üstlendiği genel kurul yarın Mevlana Kültür Merkezi’nde saat 19.00’da gerçekleştirilecek.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Konya’da yeni yönetimiyle yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. Yarın (7 Kasım Cuma) Mevlana Kültür Merkezi’nde saat 19.00’da başlayacak genel kurulda Konya’dan ve çevre illerden yüzlerce davetlinin katılması planlanıyor. Tüm gençleri TÜGVA’ya beklediklerini kaydeden Konya İl Temsilcisi Murat Bayrak, “Vakfımız; gençlerin sosyal, zihinsel, fiziksel ve manevi gelişimlerini destekleyerek vatanına, milletine, ailesine bağlı bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor. Bizler de vakfımızda medeniyetimizi yeniden ihya ve inşa edecek nesilleri yetiştirmeyi hedef ediniyoruz. Vakfımız bu güne kadar bu amaca hizmet etmiştir bu günden sonra da genel başkanımızın söylemiyle “ayağı yere sağlam basan klas duruşlu entelektüel bir gençlik” yetiştirme gayretinde çalışmalarına devam edecektir.” İfadelerini kullandı.

GENEL BAŞKAN İBRAHİM BEŞİNCİ DE KATILACAK

Yarın gerçekleştirecekleri genel kurula TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci ve yönetiminin de katılım sağlayacağını vurgulayan Murat Bayrak, “5. Olağan il genel kurulumuzu yarın görkemli bir kalabalık eşliğinde gerçekleşeceğiz. Programımıza Genel Başkanımız İbrahim Beşinci de katılım sağlayacak. TÜGVA’ya gönül vermiş Tüm dostlarımızı bu görkemli geceye bekliyoruz.” dedi. Konya İl Temsilcisi Murat Bayrak; TÜGVA’nın Türkiye’nin 81 ilinde ve yüzlerce ilçesinde teşkilatlanması bulunan yeni nesil bir gençlik hareketi olduğunu söyleyerek Türkiye’nin en büyük gençlik vakıflarından bir tanesi olduğunu da dile getirdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kaymakam Canpolat’ta anlamlı ziyaret

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.