Konya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

“Selçuklu, gelecekte de Türkiye’nin örnek belediyeleri arasında yer almayı sürdürecek”

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı “Cuma Buluşmaları” kapsamında Aydınlıkevler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma namazını Aydınlıkevler Camii’nde kılan Başkan Pekyatırmacı namaz sonrası mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Selçuklu Belediyesi tarafından istişare kültürünü canlı tutmak amacıyla her hafta farkı mahallede gerçekleştirilen Cuma Buluşmaları devam ediyor. Buluşmaların bu haftaki adresi Aydınlıkevler Mahallesi oldu. Aydınlıkevler Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi.

 

Programa Başkan Pekyatırmacı’nın yanı sıra Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Arif Bağcı, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri katıldı.

 

Cuma Buluşmalarının, ihtiyaçların yerinde tespit edilip hızlı bir şekilde değerlendirilmesi noktasında önemli katkı sunduğunu belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı; “Aydınlıkevler Mahallemizde hemşehrilerimiz ve esnafımızla Cumanın bereketini paylaşmaktan büyük memnuniyet duyduk. Belediyecilikte benimsediğimiz ortak akıl anlayışıyla hareket ederek Selçuklu’yu hem bugüne hem de yarınlara hazırlıyoruz. Her yaştan hemşehrimiz için eğitimden kültüre, altyapıdan sağlığa, sosyal ve kültürel etkinliklere kadar pek çok alanda hizmet üretmeye devam ediyoruz. Selçuklu, bugün olduğu gibi gelecekte de Türkiye’nin örnek belediyeleri arasında yer almayı sürdürecek. Bizlere güvenen ve desteğini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: SELÇUKLU BELEDİYESİ

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hatay’ın gerçek künefesini Konya’ya getirdik

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.