Dünya mutfaklarının tanıtıldığı 22. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde, gastronomi eğitimi alan 1500 öğrenci arasında Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri de yer aldı.
Öğrencilerin hazırladığı tabaklar, 26 ülkeden 40 yabancı üyenin de aralarında yer aldığı 120 kişilik jüri tarafından değerlendirildi.
Selçuk Üniversitesi öğrencilerinin, değerlendirme sonucunda “En İyi Üniversite” kategorisinde altın madalya ve dünya birinciliği kupasını kazandı.
Kaynak: AA
21. Yüzyılda İletişim ve Şiddet: Sözün Tükendiği Yer
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
134416 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
129936 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
114532 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
113008 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
109875 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69070 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.