Konya AÇIK 22°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
KOMEK
TORKU BİSKÜVİ

Santuri Sedat Anar, Konyalılarla buluşarak eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak

Bugüne kadar konferanslardan seminerler, sinema ve sergi programlarına; konserlerden atölye çalışmalarına kadar daha pek çok kültür-sanat projelerine imza atan Karatay Belediyesi, önemli bir konser programına daha hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl Karatay’da unutulmaz bir konsere imza atan Santuri Sedat Anar, 23 Aralık Cuma akşamı yeniden Konyalılarla buluşarak eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak.

Karatay Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleri kapsamında önemli işlere imza atmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Karatay Belediyesi; Hz. Mevlana, Yunus Emre ve Muhammed Nasuhi gibi daha birçok önemli şahsiyetin şiirlerinden yaptığı besteler ve geleneksel dini müzikle Anadolu müziğini buluşturan Sedat Anar Konseri düzenleyecek.

İran kökenli kanuna benzer özel bir çalgı olan Santur’uyla bugüne kadar Türkiye’de ve yurt dışında pek çok konser veren Sanatçı Sedat Anar, “İlahiler, Nefesler ve Deyişler” temalı konseriyle Karatay’da Konyalılara bir müzik ziyafeti sunacak. Sedat Anar Konseri, 23 Aralık Cuma akşamı saat 19.30’da Karatay Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

BAŞKAN HASAN KILCA’DAN KONSERE DAVET

Vatandaşları zengin içerik ve nitelikli etkinliklerle buluşturduklarını aktaran Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, tüm Konyalı sanatseverleri konsere davet etti.

Başkan Hasan Kılca; “Geçtiğimiz yıl da Sedat Anar Karatay’ımızda çok güzel bir konser vermişti. Konsere vatandaşlarımızın yoğun ilgisi vardı ve tekrarını istemişlerdi. Biz de Karatay Belediyesi olarak hemşehrilerimizin bu isteğini kırmayarak yeniden Sedat Anar’ı bu yıl da hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. Çok keyifli geçeceğine inandığımız konsere tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Konya’da polis kaçakçılara göz açtırmıyor: 3 kişi gözaltına alındı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.