Edinilen bilgiye göre, Güneyyurt Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, beldede ikamet eden F.A. isimli şahsın elinde bulunan motosikletin çalıntı olabileceğini düşünerek soruşturmaya başladı.

Şase ve motor numarası kazınmış olan motosikleti muhafaza altına alan ekipler, yaptıkları kapsamlı araştırma ve inceleme sonunda motorun Durmuş K.’ye ait olduğu ve 2019 yılında Mersin’in Mut ilçesinde evinin önünden çalındığını tespit etti.
Motorun Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından da çalıntı motosiklet olarak kayıtlara girdiğini belirleyen jandarma, motoru gerçek sahibi olan Durmuş K.’ye teslim etti. Yıllar sonra motoruna kavuşan Durmuş K., motorunu bularak teslim eden jandarmaya teşekkür etti.
Jandarma tarafından ifadesine başvurulan F.A. ise, motosikleti satın aldığını hırsızlık olduğunu bilmediğini söylediği öğrenildi. 3-4 kez el değiştirdiği ortaya çıkan motosikletin son sahibi F.A., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Aksaray’da polisten kaçan ehliyetsiz sürücüye 17 bin 973 TL ceza
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
96099 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
79294 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
72604 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
70862 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
66776 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61110 kez okundu