Konya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Konyaspor’un rakibi Rizespor

Yeşil-beyazlılar, Erzurum kampındaki ikinci hazırlık maçını bugün ligdeki rakiplerinden Rizespor ile oynayacak. Anadolu Kartal bu maçla birlikte ikinci etap hazırlıklarını tamamlayacak ve Konya’ya dönerek 3 günlük izne ayrılacak

KONYASPOR, 7 Temmuz’da başladığı Erzurum kampını bugün tamamlıyor. Yeşil-beyazlılar, kampın son gününde Süper Lig’deki rakiplerinden Rizespor ile hazırlık maçı oynayacak. Yüksek İrtifa Merkezinde bugün yapılacak mücadele saat 17.30’da başlayacak. Anadolu Kartalı, bu maçla birlikte yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını tamamlayacak. Yeşil-beyazlı futbolcular, Erzurum kampının sona ermesinin ardından 3 günlük izne ayrılacak. Konyaspor, 21 Temmuz’da üçüncü etap çalışmalarını yapmak üzere Avusturya’ya uçacak. 1 Ağustos’a kadar sürecek bu kamp sürecinde taktik ağırlıklı idmanlara ağırlık verilecek ve 4 de hazırlık maçı yapılacak.

 

 

KONYASPOR, Avusturya kampının ardından Konya’ya dönecek ve kısa dinlenmenin ardından Kayacık Tesislerinde toplanacak ve Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Eyüpspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Yeşil-beyazlı ekibin teknik patronu Recep Uçar, Erzurum’daki çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Uçar, “9 gündür Erzurum’dayız ama öncesinde bir haftalık Konya etabımız vardı. Daha çok fiziksel ağırlıklı geçen bir etaptı. Burada da hem hazırlık maçları oynayacağımız hem de daha çok taktiksel çalışmalara ağırlık verdiğimiz bir etap. Şu ana kadar daha iyi geçiyor, iklim daha iyi. Genel anlamda iyi geçiyor, perşembe günü Rizespor ile hazırlık maçı oynayıp 3 günlük aradan sonra Avusturya etabıyla hazırlıklarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

 

“FİZİKSEL tarafı bizim olmazsa olmazımız diyen Recep Uçar, “Konya etabı daha çok fiziksel ağırlıklıydı, burası da hem taktiksel hem de fiziksel ağırlıklı. Çocuklar iyi çalışıyorlar. Bizim söylediklerimizi yapmaya çalışıyorlar. Burada bir nevi zihinsel bir hazırlık yapıyoruz. Fiziksel ve taktiksel hazırlığın yanında zihinsel hazırlık da yapıyoruz. Bunu üç ayaklı bir tabure olarak düşünebiliriz. Bunlardan biri eksik olursa tabure yere düşüyor. Üç anlamda da hazır olmamız gerekiyor. Oyuncularımın ortaya koyduğu fiziksel ve taktiksel sadakatten memnunum. Mental anlamda da ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar. İlk hazırlık maçını Nahçıvan takımıyla oynadık. 2-1 kazandığımız maç ama skordan ziyade yoğun yükleme periyodunda hazırlık maçlarında ilk beklediğimiz şey sakat vermemek. Buna da dikkat ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Hüseyin Avni UĞUR

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Avrupa Ligi’nde rövanş zamanı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.