Konyaspor, Konya Valiliği, Konya Büyükşehir Belediyesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ), İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen, “1 Maç Binlerce Kitap On Binlerce Öğrenci” adı verilen kampanya için Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, taraftar toplulukları ve tüm taraftarların aktif katılımının beklendiğini belirtti.
Vali Toprak tüm Konyasporlulara yaptığı çağrıda, “Konyaspor taraftarımıza sesleniyorum. Tozlu raflarda duran kitaplarını Galatasaray ile oynanacak maça getirsinler ve geleceğe umut olsunlar. Bir taraftar, bir kitap, bir umut.” diye konuştu.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da konuyla ilgili olarak, “Konyasporumuzun Galatasaray ile oynayacağı müsabakada geleceğimiz olan gençlerimiz için tüm taraftarlarımızın kitap getirerek geleceğin inşasına katkı sağlamasını istiyoruz.” dedi.
Proje Koordinatörü NEÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Arslan toplacak kitapları belirlenen bölgelerdeki okullarda öğrenim gören yaklaşık 3 bin öğrenciye ulaştıracaklarını kaydetti.
Arslan ayrıca, proje sonucunda oluşturulacak kütüphanelere Barış Pınarı Harekatı’nda şehit düşen askerlerin isimlerinin verilmesini planladıklarını da sözlerine ekledi.
Ilgın’da hayvan pazarındaki şap karantinası sona erdi
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
134607 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
130134 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
114715 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
113190 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
110050 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69081 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.