Konya AÇIK 20°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

KONYASPOR BASKET DAÇKA’YI BEKLİYOR

Konyaspor Basketbol bugün yapacağı antrenmanla Darüşşafaka maçının hazırlıklarını tamamlayacak ve maç saatini bekleyecek. Ligde 9 haftadır kazanamayan yeşil-beyazlı temsilcimiz, güçlü rakibi karşısında sürprize imza atmaya çalışacak

TÜRKİYE Sigorta Basketbol Süper Lig 24. hafta maçında 8 Nisan Cumartesi günü evinde Darüşşafaka Lassa’yı konuk edecek AYOS Konyaspor Basketbol, karşılaşmanın hazırlıklarına Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanlarla devam ediyor. Başantrenör Can Sevim ve yardımcı antrenörler yönetiminde önceki gün gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. Yeşil-beyazlı oyuncular, şut varyasyonu ile devam eden antrenmanı taktik çalışması ile tamamladı. Konyaspor Basketbol dün öğleden sonra yaptığı şut ve taktik antrenmanıyla çalışmalarını sürdürürken, bugün gerçekleştirilecek idman ile hazırlıklara nokta koyulacak ve maç saati beklenecek.

LİGDE 9 haftadır galibiyet hasreti çeken ve dibe demir atan Konyaspor Basketbol, ligin güçlü ekiplerinden Darüşşafaka karşısında sürprize imza atmak ve az da olsa ligde kalma umudunu yeniden yeşertmek istiyor. Yeşil-beyazlı yöneticiler de taraftardan destek isteyerek, “Bu zorlu sınavda dolu tribünlere oynamak bizim için çok önemli. Taraftarımızı salona davet ediyoruz” dediler. Öte yandan bu sezon üçüncü antrenör ile yola devam eden yeşil-beyazlılarda, iki oyuncu ise performansıyla dikkat çekiyor. Konyaspor’un Meksika asıllı Amerikalı gardı Alex Perez maç başı 6,6’lık asist ortalamasıyla ligde ilk sırada yer alıyor. Yeşil-beyazlıların Amerika asıllı Sloven pivotu Jordan Morgan ise maç başı 18,6 sayı ortalaması ile ligde 3. sırada yer alıyor. Jordan Morgan maç başı 21,1 verimlilik puanıyla da Pınar Karşıyakalı Errick Mccollum’un ardından ligde ikinci sırada yer alıyor.

ÖTE yandan Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 24. hafta mücadelesi, bugün Büyükçekmece Basketbol-Bursaspor arasındaki karşılaşmayla başlayacak. Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, maçların programı şöyle. Bugün: 20.30 Büyükçekmece Basketbol-Bursaspor. 8 Nisan Cumartesi: 13.00 AYOS Konyaspor Basketbol-Darüşşafaka Lassa, 15.30 TOFAŞ- Türk Telekom, 18.00 Beşiktaş Emlakjet-Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket. 9 Nisan Pazar: 13.00 Manisa Büyükşehir Belediyespor-Aliağa Petkimspor, 15.30 Fenerbahçe Beko-Gaziantep Basketbol, 18.00 Pınar Karşıyaka-Anadolu Efes, 20.30 Galatasaray Nef-Bahçeşehir Koleji. *HÜSEYİN TURGUT

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Konyaspor- Antalyaspor maçını Direnç Tonusluoglu yönetecek

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.