İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, trafiğin yoğunlaştığı noktalarda yan yollardan gelip ana yola girmeye çalışarak şerit ihlali yapan sürücülere yönelik denetim gerçekleştirdi.
Kentin farklı noktalarında dron destekli uygulamalarda, kural ihlali yapan 128 sürücüye para cezası uygulandı. İhlaller, polisin dron kamerasınca kaydedildi.
Denetimlerde ayrıca, seyir halindeyken cep telefonuyla konuşan 111, trafik işaret ve levhalarına uymayan 51, hatalı şerit değiştiren 28 ve motosikleti yayalara ayrılmış alanlarda kullanan 14 sürücüye de ceza uygulandı.
Kaynak: İHA
Başkan Altay, Şeb-i Arus törenleri için Konya’ya gelen uluslararası heyetleri ağırlıyor
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
133169 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
128638 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
113329 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
111883 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
108771 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68977 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.