Polonya Müslümanları Müftüsü Tomasz Miśkiewicz ve Saraybosna Belediye Başkanı Samir Avdić, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile bir araya geldi.
Büyükşehir Taş Bina’da gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altay, Konya’nın Şeb-i Arus bereketiyle, farklı coğrafyalardan gelen misafirleri ağırlamaya devam ettiğini söyledi. Başkan Altay, misafirlere nazik ziyaretleri için teşekkür etti.
Polonya Müslümanları Müftüsü Tomasz Miśkiewicz de, Konya’nın tarihi bir şehir olduğunu ve Türkiye’de İslam’ın kalbinin attığı yerlerden birisi olduğunu vurguladı.
Saraybosna Belediye Başkanı Samir Avdić de misafirperverliği için Başkan Altay’a teşekkür etti.
Heyet ayrıca Taş Bina Konya Dijital Tanıtım Merkezi’ni ve Taş Bina’da yeni açılan ve Peygamber Efendimizin hayat yolculuğunu anlatan Siyer Sergisi’ni de ziyaret ederek Başkan Altay’dan bilgi aldı.
Kaynak: KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
Konya’da dron destekli denetimde kaynak yapanlara geçit yok
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
133169 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
128638 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
113329 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
111883 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
108771 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68977 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.