Özel bireyleri hem eğlendirmek hem de sosyal yönlerini güçlendirmek amacıyla gerçekleşen gezide grup, öncelikle Tropikal Kelebek Bahçesini ziyaret etti. Burada keyifli vakit geçiren gençler, alanı detaylıca incelerken kelebeklerin uçuşları ve yakınlığı ile mutluluklarını gösterdiler.

Gençlerin gezisi ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü şu mesajı paylaştı, “ Aile Yılı kapsamında, özel bireylerimizi hem eğlendirmek hem de onların sosyal yönlerini güçlendirmek istedik. Yeni yerler keşfetmeleri, birlikte vakit geçirmeleri ve günlük rutinin dışına çıkarak hayata karışmaları için Konya İline gezi düzenledik.”

Kaynak: Şerife KAYA
Başkan Bayındır’dan Beyşehir Gölü açıklaması
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
134080 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
129596 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
114205 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
112710 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
109578 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69045 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.