Konya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Konya İl Eğitim Müdürü Yiğit’ten yarıyıl tatili mesajı

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, 2025-2026 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatili için mesaj yayınladı.

Murat Yiğit: “Geçmişinden aldığı güç ve sorumluluk duygusu içerisinde birçok eğitim projesini hayata geçiren Konya’mız, tarihi boyunca bir eğitim ve kültür şehri olma unvanını üzerinde daima taşımıştır. Eğitim yuvaları olan okullarımız ise, bu hizmetin kalbinin attığı yerlerdir.

“Türkiye Yüzyılı” ufku kapsamında Bakanlığımız öncülüğünde uygulanmakta olan “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” de okullarımızın bu süreçteki yerini yeniden yorumlamış ve çok daha etkin bir rol üstlenmesine katkı sunmuştur.

2025-2026 eğitim öğretim yılı birinci döneminin sona erdiği 16 Ocak 2026 tarihi itibariyle, ilimiz genelindeki okulöncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören 473.836 öğrencimiz karnelerini alacak ve hak ettikleri yarıyıl tatiline gireceklerdir. Öncelikle tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum.

Büyük bir fedakârlıkla tamamladıkları eğitim dönemleri, gelecekte onları hayata daha donanımlı ve yetkin bir şekilde hazırlayacaktır.

Eğitim yılının ilk gününden bu yana büyük bir özveriyle çalışan, okullarımızı öğrencilerimiz için en mutlu mekânlar ve ilim yuvaları haline getiren tüm yönetici ve öğretmenlerimiz ile bizlere destek olan velilerimize teşekkür ediyorum.

Tüm eğitim ailemize huzurlu, sağlıklı ve verimli bir yarıyıl tatili diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

Kaynak: HABER MERKEZİ

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Konya ili genelinde 473.836 öğrenci karne sevinci yaşadı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.