Konya
°C
Yeni Meram
17.04.2024 16:08

Konya'da öğrenciler, Kızlar Kayası ve 80 Binde Devri Alem Parkı’nı gezdi

Rıza Turizm’in düzenlediği programa katılan Özel İstikbal Anaokulu öğretmen ve öğrencileri, Kızlar Kayası ve 80 Binde Devri Alem Parkı’nı gezerek büyük bir heyecan yaşadılar.

A+
A-
17.04.2024 16:08
17.04.2024 17:25
0
545
ABONE OL

Düzenlediği etkinliklerle bünyesinde eğitim verdiği minik öğrencileri eğitip geliştiren Özel İstikbal Anaokulu, Turizm Haftası kutlama etkinliği kapsamında Rıza Turizm sponsor ve öncülüğünde minik öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattı.

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında düzenlenen etkinliklerle kutlanan Turizm haftasında minik öğrencilerine Turizmin ne olduğunu anlatmak isteyen Özel İstikbal Anaokulu, Rıza Turizm’in hazırladığı ve üstlendiği gezide minikleri Kızlar Kayası ile 80 Binde Devri Alem Parkı’na götürdü.


Rıza Turizm Genel Müdürü Mustafa Ulu, Özel İstikbal Anaokulu Müdürü Ayşe Tursun ile öğretmenler Nezihe Alanya, Şerife Nur Arıcı, Zeliha Arslan, Nisa Ayhan ve 40 civarında minik öğrenciden oluşan kafile özel otobüs ile önce Konya’nın yeni turizm destinasyonu olan Kızlar Kayasına gitti. Heyecan ve mutlulukları gözlerinden okunan minikler rehber eşliğinde gezdikleri Kızlar kayasında mekânın ilginçliği hakkında rehberden bilgi aldılar. Kızlar kayası sonrası Meram Belediyesine ait 80 Binde Devri Alem Parkı’na giden minikler parkta gördükleri ile büyük heyecan yaşadılar.

Parkı öğretmenleri ve rehber eşliğinde gezen miniklerin özellikle dinazor replikalarına büyük ilgi gösterdiler. Ülke ve şehirlerin minyatürleri, dinozor replikaları, peri masalı figürleri ve daha birçok güzelliğin yer aldığı parkta gönüllerince eğlenen miniklere Rıza Turizm Genel Müdürü Mustafa Ulu, pamuk şeker ikram ederek heyecanlarına mutluluk kattı.

Amaçlarının minik öğrencileri mutlu etmek ve bunu sağlarken de bilgilendirmek olduğunu söyleyen Rıza Turizm Genel Müdürü Mustafa Ulu, açıklamasında, “Özel İstikbal Anaokulu Müdürü Ayşe Tursun Turizm haftası nedeniyle bir program düzenlemek istediklerini bize iletti. Bizde sektörümüzle alakalı bu etkinlikte miniklere güzel bir gün yaşatmak istedik. Dolayısıyla böyle heyecanlı bir program gerçekleşmiş oldu. Minikleri mutlu ettiğimiz için bizde şirket olarak çok mutlu olduk” dedi.


Rıza Turizm ve Genel Müdür Mustafa Ulu’ya teşekkür eden Özel İstikbal Anaokulu Müdürü Ayşe Tursun ise, “Böyle bir etkinlikte amacımız, miniklerimize Turizm’in ne olduğunu anlatmak ve bunu göstermektir. Dolayısıyla bu program ile de bunu fazlasıyla yaşatmış olduk. Bize ev sahipliği yapan ve programı miniklerimize özel organize ederek miniklerimizin memnun bir şekilde ayrılmasında emeği geçen Rıza Turizm’e ve Genel Müdürü Mustafa Ulu bey’e Özel İstikbal Anaokulu Öğretmen ve Öğrencileri adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Gezi sonrası öğrenciler yorgun ancak bir o kadar da mutlu şekilde okullara dönerek günün değerlendirmesini yaptılar.
M. HABİB MUTLU

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.