Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Karatay ilçesi Fevziçakmak Mahallesinde bulunan bir matbaada yüklü miktarda uyuşturucu bulundurulduğunu tespit etti.
Bilgi üzerine harekete geçen ekipler, iş yerine baskın düzenledi. Yapılan aramada, iş yerinin deposunda 108 kutu haline toplam 6 bin 48 adet uyuşturucu hap maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili iş yeri sahipleri Mustafa A. ve kardeşi Halil A. gözaltına alındı.
Şüphelilerin Uluırmak Mahallesindeki 2 ayrı ikametinde de yapılan aramalarda 171 adet uyuşturucu hap, bir miktar kokain, esrar ve bonzai ele geçirildi.
Haklarında uyuşturucu madde kullanmak ve uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlarından adli işlem başlatılan Mustafa A. ve kardeşi Halil A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Karatay Belediyesi 2022 yılında kültür ve sanatın merkezi oldu
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
144281 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
141289 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
124371 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
122546 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
119686 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69563 kez okundu