Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan 35 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince haklarında tutuklama kararı verilen 12 şüpheli cezaevine gönderilirken, 12 şüpheli hakkında da adli kontrol kararı verildi. Adli işlemleri biten 11 şüpheli ise Cumhuriyet Başsavcılığınca serbest bırakıldı.
– Olay
İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Ereğli ilçesinde ehliyet sınavına kopya düzeneğiyle giren kişi ile düzeneği temin eden iki şüphelinin 10 Mart’ta yakalanmasının ardından çalışma derinleştirilmiş, belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda 35 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Konya’da 3 kişinin öldüğü kavgayla ilgili 10 tutuklama
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
142384 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
139327 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
122443 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
120666 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
118002 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69474 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.