BASKETBOL Erkekler 1. Ligi’nde mücadele edecek temsilcimiz Beysu Konyaspor Basketbol, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz hazırlık programı doğrultusunda cumartesi günü Mamak Belediyespor ile özel maçta karşı karşıya geldi. Ankara’da oynanan mücadeleyi ev sahibi Mamak Belediyespor 89-84 kazandı. Mamak Belediyespor karşısında ilk çeyreği 23-19 mağlup kapatan Konyaspor Basketbol, ikinci çeyrekte iyi bir mücadele ortaya koyarak devre arasına 43-45 önde girdi. Üçüncü çeyrekte her iki takım da başa baş bir mücadele ortaya koyarken, bu periyodu da yeşil-beyazlı temsilcimiz 65-71 galip tamamladı. Son çeyrekte kıyasıya mücadelenin yaşandığı maçta Beysu Konyaspor rakibi Mamak Belediyespor’a 89-84 mağlup oldu.
KONYASPOR Basket’te; Can Özcan 4 ribaund, Mert Konuk 11 sayı-3 ribaund, Matt Morgan 10 sayı-2 asist, Mehmet Özdoğan 11 sayı-1 ribaund-1 asist, Hazer Avcı 18 sayı-3 ribaund-2 asist-3 top çalma, Cengiz Aydın Ergen 2 ribaund-2 asist-1 asist, Azizcan Özdemir 8 sayı-4 ribaund-1 asist-2 top çalma, Mehmet Ali Baran 5 sayı-1 ribaund, Bulut Altın 2 sayı-1 ribaund, Umut Geçen 2 sayı-1 ribaund-3 asist-2 top çalma, Tayfun Erülkü 12 sayı-4 ribaund-1 asist-3 top çalma, Kemal Canbolat 5 sayı-1 ribaund ile oynadı. Konyaspor Basketbol, Ankara dönüşü bir gün dinlenirken, yeni sezon hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla devam edecek. Yeşil-beyazlılar, Konya’da 9-10-11 Eylül tarihlerinde Mersin B.B, Antalyaspor ve Ankara TED Koleji’nin katılımıyla dörtlü turnuva düzenlenecek. Konya Basket, 18-25 Eylül tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek Erkekler Federasyon Kupası kapsamında ise A Grubu’nda Mersin BBGSK (18 Eylül), Budo Gemlik (19 Eylül) ve OGM Ormanspor ile karşılaşacak. *HÜSEYİN AVNİ UĞUR
Filenin Efeleri 3’te 3 yaptı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.