Seydişehir ilçesinde etkili olan şiddetli fırtına, ilçe genelinde hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle okullar tatil edilirken birçok noktada maddi hasar meydana geldi.
Şiddetli rüzgarın etkisiyle çok sayıda ağaç devrilirken fırtına nedeniyle elektrik direklerinin de zarar gördüğü öğrenildi.
Seydişehir Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler ana arter caddeler ve mahallelerde yola savrulan kırılan ağaç dallarını kaldırma çalışması başlattı.
Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, fırtınanın etkisini sürdürebileceğine dikkat çekerek vatandaşlara tedbirli olmaları, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları ve olası tehlikelere karşı dikkatli davranmaları konusunda uyarılarda bulundu.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Konya esnaf odalarında heyecan dorukta
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
137103 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
133942 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
117182 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
115556 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
113253 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69218 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.