Konya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Konya esnaf odalarında heyecan dorukta

Konya'da esnaf meslek odalarında seçim süreci tüm hızıyla devam ediyor. Konya Emlakçılar Odası'nda 3 dönemdir başkan olan Sedat Altınay seçimi kaybetti. Yeni başkan Abdullah Çiftci oldu. Konya İnşaatçılar ve İnşaat Malzemeleri Satıcıları Odasında ise Ali Yazar güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

EMLAKÇILAR ODASINA YENİ DÖNEM

 

Konya’da esnaf meslek odalarında seçim süreci başladı. Konya Emlakçılar Odasında 7. Olağan Genel Kurul yapıldı. Abdullah Çiftçi 734 oy alarak başkan seçilerek, önceki başkan Sedat Altınay 458 oy, Mahmut Ünlü ise sadece 33 oy aldı. Yeni Başkan Abdullah Çiftçi yaptığı konuşmada, “Bu seçimin kazananı emlakçılar oldu” vurgusunu yaptı. Çiftçi konuşmasının devamında, “Konya Emlakçılar Odası’nın 7. Olağan Genel Kurulu, üç listenin olmasına rağmen olumlu ve olgun bir hava içerisinde gerçekleştirilmiştir. Bu seçimde kazanan emlakçılar olmuştur. Birlik ve beraberliğimiz bundan sonra da artarak devam edecektir. Hizmetlerimize kaldığımız yerden itibaren devam edeceğiz. Katılımcı tüm misafirlerimize ve delegelerimize teşekkür ediyorum.”ifadelerine yer verdi.

 

ALİ YAZAR GÜVEN TAZELEDİ

 

İnşaatçılar ve İnşaat Malzemeleri Satıcıları Odası’nda 7. Olağan Genel Kurul yapıldı. Kurulda mevcut Başkan Ali Yazar, güven tazeledi. Yazar, görev süresi boyunca esnaf ile devlet kurumları arasında kesintisiz bir köprü kurduklarını vurguladı. Yazar konuşmasında “Sınırlı bir kadroyla çalışmamıza rağmen üyelere 7/24 hizmet veriyoruz. Mesai saati gözetmeksizin her türlü evrak talebini karşılıyor ve maliye ile bürokrasi alanında yaşanan sorunları en üst düzey devlet yetkililerine sansürsüz bir şekilde iletiyoruz”ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Şiddetli fırtına Konya’nın ilçesinde maddi hasar oluşturdu

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0