Konya
°C
Yeni Meram
12.08.2022 17:09

Karatay'da mahalle ziyaretleri sürüyor

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay’da mahalle ziyaretleri programları çerçevesinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve belediye meclisi üyeleriyle birlikte merkeze uzak Ovakavağı, Beşağıl, Ağsaklı, Yağlıbayat ve Karadona mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

A+
A-
12.08.2022 17:09
12.08.2022 17:13
0
3323
ABONE OL

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçe merkezinin yanı sıra merkeze uzak tüm mahallelerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini gözden geçirme ile söz konusu ihtiyaçların giderilmesi adına önem taşıyan mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Başkan Hasan Kılca; Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ile AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Gençle birlikte Ovakavağı, Beşağıl, Ağsaklı, Yağlıbayat ve Karadona mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlere ayrıca Karatay Belediye Meclisi Üyeleri AK Parti Konya İl Başkan Yardımcıları Lokman Özturhan ile Hümeyra Saçkesen, İl Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Tığlıoğlu, AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Karatay Kadın Kolları Başkanı Hülya Işık ve de katıldı.

Karatay Belediyesi’nin yanı sıra kamu kurum ve kuruluşların mahallelerde yürüttüğü çalışmaları da yerinde inceleme fırsatı bulan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile beraberindekiler; vatandaşların talep ve beklentilerini tek tek dinleyip sorularını yanıtladı.

BİZİM TEK BİR DERDİMİZ VAR BU VATANDAŞIMIZA HİZMET ETMEK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Karatay Belediyesi’nin ilçenin tamamında başarılı hizmetlere imza attığının altını çizerek, gayretli çalışmaları dolayısıyla Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür etti.

Leyla Şahin Usta, şunları aktardı; “Tek bir derdimiz var, vatandaşımıza hizmetin en güzelini yapmak. İktidar olarak ve yerel yönetimler olarak çiftçimizi, sanayicimizi, esnafımızı, çalışanımızı ve vatandaşımızı destekleyerek dünyanın içinden geçtiği bu günleri el birliğiyle aşmanın gayretindeyiz. Sık sık mahallelerimizi de ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Varsa eksiklerini, taleplerini yine yerinde görerek bunun çözümü için milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla ve teşkilatlarımızla birlikte çalışıyoruz. Biz hizmet ve eser siyaseti yürütüyoruz. Bu anlayışla çalışmaya da devam edeceğiz.”

İNSANIMIZIN RAHATI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Mahalle ziyaretlerini değerlendiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta’nın yoğun ülke gündemi ve çalışma takvimine rağmen her zaman Konya’nın ve Karatay’ın yanında olduğuna vurgu yaptı.

Başkan Hasan Kılca; “AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Konya Milletvekilimizi Leyla Şahin Usta Hanım, tüm proje ve çalışmalarımızda olduğu gibi merkez ile merkeze uzak mahalle ziyaretlerimizde de bizleri yalnız bırakmıyor. Bu vesileyle; Karatay’ın, Konya’mızın ve hemşehrilerimizin rahatı ve mutluluğu için büyük emek harcayan Leyla Hanım başta olmak üzere tüm milletvekillerimize ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bizler de Karatay Belediyesi olarak insanımızın rahatı için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise, AK Parti olarak her zaman sahada ve vatandaşın içinde olduklarının altını çizerek, şu anda AK Parti’nin ülke genelinde var olan sahadaki çalışmalarını yoğunlaştırdığını belirtti. İlçe Başkanı Mehmet Genç, şunları söyledi; “Gerek hükümetimiz, gerek Büyükşehir ve Karatay Belediyemiz, seçimler öncesinde ne söz verdiyse hepsini teker teker yapıyor. Bizler de teşkilatlar olarak her zaman sahada olarak hemşehrilerimizle iç içe olmayı sürdürüyoruz. Bizlere desteğini esirgemeyen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.”

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.