
Beyşehir Kaymakamlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşların da katıldığı bayramlaşma programı düzenlendi. Eşrefoğlu Camisinde kılınan bayram namazı sonrasında çıkışta cami önünde bir araya gelen Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Belediye Başkanı Adil Bayındır, Cumhuriyet Başsavcısı Necati Karaca ve protokol üyeleri hem birbirleriyle hem de vatandaşlarla bayramlaştı. Programa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Salih Baysal, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muhsin Başkaya, AK Parti İlçe Başkan Vekili Ahmet Muslu, kurum amirleri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Öte yandan, Kurban Bayramı dolayısıyla Derebucak ilçesinde de bayramlaşma programı düzenlendi. Derebucak Merkez Camiinde kılınan bayram namazı sonrasında Kaymakam Ömer Faruk Koç ve Belediye Başkanı Ahmet Kısa vatandaşlarla bayramlaştı.
Kaynak: İHA

Konya’da mahalleli kurbana ‘Bayram Damı’ ile başlıyor.
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
142719 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
139664 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
122782 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
120998 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
118300 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69487 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.