Olay, Adıyaman merkez Atatürk Bulvarı Meslek Lisesi Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, 06 BDJ 525 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Nurettin Çevik (61), direksiyon başındayken yemeye çalıştığı ekmek parçası nefes borusuna kaçtı. Nefes borusuna ekmek parçası kaçması sonucu fenalaşarak nefessiz kalan ve panikleyen Çevik, aracın kontrolünü kaybederek kaldırıma çarptı.
Kazada, Nurettin Çevik ve araçta bulunan Hacire Çevik yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yakındaki özel bir hastaneye kaldırdı. Durumu ağır olan Nurettin Çevik, sevk edildiği Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde olaydan 1 gün sonra hayatını kaybetti. Çevik’in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için hastane morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA
Meteorolojiden Batı Akdeniz için fırtına uyarısı
Konya’da bugün hangi eczaneler nöbetçi? 3 Ekim Cuma günü
Konya’nın Gazze seferberliğine Başkan Altay’dan davet
MSB: Hudutlarda 5’i terör örgütü mensubu olmak üzere 188 şahıs yakalanmıştır
Vicdan gemisi, Gazze’ye doğru ilerliyor
Hünerlerini sergilediler
Yusufeli Barajı ve Hidroelektrik Santrali’ne altın madalya
Vicdansızlıktır diyerek ses yükseltti
Savunma ve havacılıktan 6 milyar dolarlık ihracat
Ekranların sevilen yüzü Halef’te neler oldu?
Mattia Ahmet Minguzzi davasında duruşma o tarihe ertelendi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.