Olay, Beyoğlu, Yenişehir Mahallesi, Kurtuluş Deresi Caddesi’nde 14 Haziran Cumartesi günü meydana gelen olayda bir iş yeri kimliği belirsiz şüpheliler tarafından kurşunlandı. Motosikletli saldırganların açtığı ateş sonucu iş yerine kurşun isabet etmezken, mermiler park halindeki 2 otomobille, yakındaki başka bir iş yerinin camına isabet etti. Olay yerinde 14 adet 9 mm çapında kovanla, 1 adet mermi bulundu.
3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Gasp Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada güvenlik kameralarının izini süren polis şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Olaya karışanlardan O.M.’nin (20) başka bir suçtan cezaevinde olduğu öğrenildi. Beyoğlu ve Şişli’de 5 ayrı adrese yapılan operasyonlarda S.A.(21) ile D.Y.(22) ve E.M.(20) gözaltına alındı.Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden E.M. tutuklanırken, diğer 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kaynak: DHA
Bahçeşehir’de karısını silahla ağır yaralayan şahıs, ardından silahı kendi kafasına dayadı
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
95017 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
78199 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
71462 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
69711 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
65708 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
60651 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.