Millet Bahçesinde Hasan Ustaoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda birlik, dayanışma ve kardeşlik mesajları verildi.
Başkan Ustaoğlu, Seydişehir’de altyapıdan üstyapıya, imar çalışmalarından sosyal projelere, kültür ve sanat faaliyetlerinden turizm yatırımlarına kadar birçok alanda ilçenin gelişmesi için çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.
Seydişehir’in geleceğine yön verecek önemli projeleri de bir bir hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu; “Kuğulu’da planladığımız kamp ve karavan alanı projesi, ilçemizin turizm potansiyelini artıracak önemli yatırımlardan biridir. Bunun yanında Engelsiz Termal Yaşam Köyü projemiz, hem sosyal sorumluluk açısından hem de sağlık turizmi açısından ilçemize değer katacak önemli bir projedir.
Yine termal turizm yatırımları, Organize Sanayi Bölgemizin gelişimine yönelik çalışmalar, tarımsal üretimi destekleyen projelerimiz ile Seydişehir’imizin ekonomik gücünü artırmayı, istihdamını büyütmeyi ve hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyoruz.
Bizler yerel yönetim anlayışımızda katılımcılığı, istişareyi ve ortak aklı esas alıyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını en iyi bilen siz değerli muhtarlarımızın ve toplumun sesi olan sivil toplum kuruluşlarımızın görüşleri bizim için son derece kıymetlidir.
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da el ele, gönül gönüle vererek Seydişehir’imize hizmet etmeye devam edeceğiz.
Bu vesileyle; Seydişehir’imize hizmet için her zaman sorumluluk alan, taşın altına elini koyan tüm sivil toplum kuruluşu başkanlarımıza ve kıymetli muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.
Ramazan ayının ilçemize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyor, hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.