Konya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Başkan Ustaoğlu’ndan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle tüm kadınların gününü kutlayan Başkan Hasan Ustaoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Hayatın her alanında emekleriyle, gayretleriyle ve güçlü duruşlarıyla toplumumuza değer katan kadınlarımız sevginin, merhametin ve fedakarlığın en güzel temsilcileridir.
Topluma yön veren ve geleceği şekillendiren Aileyi ayakta tutan, en güçlü değerlerimizdir.  Türk kadını tarih boyunca yalnızca aile hayatında değil, milletin kaderini belirleyen kritik dönemlerde de büyük fedakarlık ve kahramanlık göstermiştir. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük değer verdiği Türk kadını, birçok dünya ülkesinden önce siyasi ve toplumsal hayatta söz sahibi olmuştur. Bugün de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu güçlü vizyon doğrultusunda kadınlarımızın her alanda daha ileriye taşınması için çalışıyoruz.
Çünkü biliyoruz ki kadınlarımızın emeği, azmi ve üretkenliği güçlü aileyi, güçlü aile ise güçlü toplumu ve güçlü Türkiye’yi inşa eder.  Bizlere düşen görev, kadınlarımızı sosyal yaşamın her alanında, ekonomide, bilimde, sanatta hak ettikleri konuma taşımak için desteklemek, her zaman yanlarında olmaktır.
Seydişehir Belediyesi olarak hanım kardeşlerimizin projelerini desteklemeye ve onlara yönelik pozitif ayrımcılık yapmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, başta vatan uğruna canını feda eden kahraman şehitlerimizin emaneti olan şehit annelerimiz ve eşleri olmak üzere emeğiyle, sabrıyla ve merhametiyle dünyayı yaşanabilir kılan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.

Kaynak: HABER MERKEZİ

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ertuğrul: Emekçi kadının mücadelesi tüm toplumun özgürleşmesinin ön koşuludur

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.