Konya AÇIK 20°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Başkan Altay’dan Yeni Meram’a ziyaret

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay gazetemiz Yeni Meram’ı ziyaret etti. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Bilgiç ile Basın Şube Müdürü Cemil Anıl Doğan’ında katıldığı ziyarette Yeni Meram İmtiyaz Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak, Genel Müdür Mehmet Hançerli ve Genel Yayın Yönetmeni Muhammet Gümüş hazır bulundu. Başkan Altay, Büyükşehir Belediyesi’nin şehre kazandırdığı yatırımlar ile ilgili bilgiler verdi.

Konya’da yapımı devam eden projeler ilgili de konuşan Başkan Altay, hayata geçirdikleri onlarca proje ile Konya’yı geleceğe hazırladıklarını vurguladı. Konya Modeli Belediyecilik vizyonu ile her alanda Türkiye’ye rol model olan projeleri hayata geçirdiklerini aktaran Başkan Altay, “Konya birçok alanda adını ulusal ve uluslararası arenada duyuran bir şehir. Dolayısıyla yatırımlarımızı ve projelerimizi bu bilinçle hayata geçiriyoruz. Şehrin trafiğini rahatlatacak yol ve alt geçit projelerinin yanısıra vatandaşımızın rahatlığı ve huzuru için de birçok projemizi hayata geçiriyoruz. Bunların içinde yer alan ve özellikle gençlerimiz için düşünülen Türkiye’nin en güzel kütüphanelerinden birisini yapmak için kolları sıvadık. Yıkımı tamamlanan Büyükşehir Belediyemizin eski binasının yeri olan 13 bin metrekarelik alanı ile mimarisi ile Konya şehir kütüphanesini Konya’mıza kazandıracağız. Bunun ihalesini tamamladık. İnşallah mevsim ve iklim uygun giderse en kısa sürede temelini atacağız” diyerek Mevlâna bölgesinde de kentsel dönüşüm kapsamında faaliyetlerin süreceğini söyledi.

Başkan Altay Yeni Meram ekibine de çalışmalarında başarılar diledi. Sarıkulak ise, Başkan Altay’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Büyükşehir’in Konya’ya değer katan projelerinde her zaman destekçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.

 

M. Habib Mutlu 

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Türkiye’nin en kapsamlı ve modern Güzel Sanatlar Lisesi Konya’da yapılıyor

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.