Tanıtım ve Gezi Programı’na Türkmeneli Dernekleri Federasyonu Başkanı Aydın Beyatlı, Irak Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Konya Şube Başkanı Adil Beyatlı ile öğretmenler eşlik etti.
30 öğrenci program çerçevesinde Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü, Eczacılık Fakültesi, Tıp Fakültesi, Teknoloji Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesini ziyaret ederek fakülte ve birimler hakkında bilgi aldı.
SÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emrullah Eken, Prof. Dr. İlhan Çiftci, Prof. Dr. Ahmet Tuğrul Polat, Genel Sekreter Prof. Dr. Kamil Beşoluk, Rektörlük senato salonunda gerçekleştirilen toplantıda öğrencilerle bir araya geldi. Toplantıda Selçuk Üniversitesinin akademik, bilimsel, sosyal ve kültürel çalışmaları hakkında bilgi verildi.
Üniversitenin bölgenin en köklü eğitim kurumları arasında yer aldığının belirtildiği toplantıda, SÜ Kerkük ve çevresinde Yurt Dışından Öğrenci Seçme Sınavı düzenlemesinin bölgede yaşayan öğrenciler için önemli avantajlar sunduğu kaydedildi. Konya’da 4 gün sürecek program çerçevesinde farklı kurum ve kuruluş ziyaretleri ile Konya’yı tanıtmaya yönelik geziler gerçekleştirilecek.
Ereğli’de Sinema Günleri devam ediyor
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
130425 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
124972 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
111109 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
109327 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
106140 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68775 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.