Karadağ Üniversitesi koordinatörlüğünde düzenlenen toplantıya, Üniversite ile birlikte Adriyatik Bar Üniversitesi, Bijeljina Üniversitesi, Tuzla Üniversitesi, Doğu Saraybosna Üniversitesi, Vlora Üniversitesi, Korçe Üniversitesi, PTTBIC kurumu, Western Balkan Enstitüsü (WEBIN), Nicosia Üniversitesi, Maribor Üniversitesi, UDAS Kurumu, Madeira Üniversitesi ve PCMNE kurumu katıldı.
Necmettin Erbakan Üniversitesi’ni temsilen toplantının ev sahipliğini Dr. Öğr. Üyesi Şeyma Akın, Doç. Dr. Cemile Doğan ve Dr. Öğr. Üyesi Hayriye Ulaş Taraf üstlendi. Toplantıda, üniversitelerin dijital dönüşüm süreçlerini destekleyici pedagojilere geçişi ve özel gereksinimli öğrencilerin dijital ortamlarda daha kapsayıcı eğitim almasını sağlamak amacıyla tamamlanan iş paketleri, yaygınlaştırma faaliyetleri ve yeni döneme ilişkin yol haritaları değerlendirildi.
Ayrıca, proje teması çerçevesinde üniversitenin iş birliği yaptığı SOBE ve SİA kurumlarında da tanıtım toplantıları gerçekleştirildi.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yüksel: Mücadelemiz devam edecek
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
139388 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
136304 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
119446 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
117755 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
115350 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69329 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.