Konya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Başkan Kızılkaya’dan çalışanlara yüzleri güldüren maaş artışı

Cihanbeyli Belediye Başkanı Dr. Fırat Kızılkaya, şeffaf ve hakkaniyetli belediyecilik anlayışı çerçevesinde, belediye personelinin maaşlarına yönelik yapılan iyileştirmeleri müjdelemek üzere belediye çalışanlarıyla bir araya geldi.

Başkan Kızılkaya, göreve başladığı 1 Nisan 2024 tarihinden bu yana belediye personelinin maaşlarında önemli iyileştirmeler gerçekleştirildiğini belirterek, 22 aylık görev süresi boyunca belediyenin emektar işçilerinin maaşlarına toplamda %220 oranında artış sağladığını ifade etti.

 

Yapılan düzenlemelerle birlikte, kendi döneminde çalışanların maaşlarında aylık ortalama %10 oranında artış gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Kızılkaya açıklamalarında, “1 Nisan 2024 tarihinde görevi devraldığım günden bugüne kadar, belediyemizin emektar işçilerinin maaşlarında toplamda %220 oranında artış sağlayarak önemli bir iyileştirme gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Bu kapsamda, 22 aylık görev sürem boyunca ortalama aylık %10’luk bir maaş artışı hayata geçirilmiştir” ifadelerine yer verdi.

 

Belediyenin çalışmalarında emeği bulunan tüm çalışanlara emekleri için teşekkür eden ve işçilerin alın terinin her zaman öncelikleri arasında yer aldığını vurgulayan Belediye Başkanı Dr. Fırat Kızılkaya, “Arkadaşlar, bu dünyada insanın en büyük eseri kul hakkını yememek, dürüst ve namuslu olmaktır. Tüm emekçi çalışma arkadaşlarıma emekleri için helal olsun. Kendilerine ve kıymetli ailelerine sağlıklı, huzurlu bir ömür geçirmelerini dilerim” dedi.

Maaş artışı müjdesini memnuniyetle karşılayan belediye çalışanları, Başkan Kızılkaya’ya alkışlar eşliğinde teşekkürlerini iletti.

Kaynak: HABER MERKEZİ

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Konya’da bugün kimler vefat etti? 6 Şubat Cuma günü

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.