Akşehir’de 31’nci ikmal Merkez Komutanlığı Şehit Şükrü Yıldız Kışlası önünde başlayan “Şehide Saygı, Teröre Lanet Yürüyüşü”ne Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Sivil Toplum Kuruluşları üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve yüzlerce vatandaş katıldı.
Yürüyüş boyunca ellerindeki Türk bayraklarıyla son zamanlarda artan terör olaylarını ve güvenlik güçlerinin hayatını kaybetmesini protesto eden ve terör örgütü aleyhine sloganlar atan grup, Cumhuriyet Meydanı’na geldi. Burada, şehitler için saygı duruşunda bulunulduktan sonra İstiklal Marşı okundu ve Kuran-ı Kerim tilaveti yapılarak, şehitler için dua edildi.
Vatanın bölünmez olduğu, hiçbir gücün Türk Milleti’ni parçalamaya gücünün yetmeyeceği mesajı verilen yürüyüş olaysız bir şekilde sona erdi. Yürüyüşe katılan küçük bir çocuğun amcası olan Şehit Şükrü Yıldız’ın fotoğrafını taşıması da dikkat çekti.


Göl ortasında mutluluğa “evet” dediler
1
Sivas’ta evde boğazları kesilerek öldürülen 2 kardeşin babası, 5 yıldır kayıpmış
66039 kez okundu
2
Kerim Kaya: “Farklı yollar, aynı adımlarla yürünmez”
21173 kez okundu
3
Çalhanoğlu: Konya’da zaferlerimiz var
11278 kez okundu
4
DSİ 1389 personel alımı yapacak
5847 kez okundu
5
İstanbul Konya hızlı tren bilet fiyatları ne kadar?
5085 kez okundu
6
Aksaray’daki hayvan hırsızları 6 saatte yakalandı
4521 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.