Beyşehir Belediyesi personellerinden Volkan Gökmenoğlu ile Pelin Tosun’un nikah merasimi, Beyşehir Gölü açıklarında gezinti yatının üzerinde gerçekleştirildi. Yata binen çift ile yakınları, göl ortasında gerçekleşen nikah törenine tanıklık etti.

Çiftin nikahını kıyan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, belediye başkanı olarak ilk defa gölün ortasında nikah kıydığını söyledi. Genç çifti kutlayarak çeşitli tavsiyelerde bulunan Özaltun, mutluluklar diledi.
Damat Volkan Gökmenoğlu ise böyle bir organizasyonla dünya evine girmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Çift, nikahın ardından davetlilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yat işletmecisi Mehmet Çeken de son dönemde gezinti yatları ile göl ortasında nikah kıydırma merasimlerinin büyük ilgi gördüğünü dile getirdi.

3 büyükler teröre karşı bir oldular
1
Sivas’ta evde boğazları kesilerek öldürülen 2 kardeşin babası, 5 yıldır kayıpmış
66040 kez okundu
2
Kerim Kaya: “Farklı yollar, aynı adımlarla yürünmez”
21174 kez okundu
3
Çalhanoğlu: Konya’da zaferlerimiz var
11280 kez okundu
4
DSİ 1389 personel alımı yapacak
5848 kez okundu
5
İstanbul Konya hızlı tren bilet fiyatları ne kadar?
5088 kez okundu
6
Aksaray’daki hayvan hırsızları 6 saatte yakalandı
4522 kez okundu