Adil Öksüz’ün yakalanması için kurulan ekibin başındaki Ercan Özoğluöz’ün 320’ye yakın boş operasyona imza attığı belirlendi.
15 Temmuz’da düzenlenen kanlı darbe girişiminden sonra örgütün üst düzey isimlerinden olduğu belirlenen Adil Öksüz’ü yakalamak için üst üste birçok operasyon düzenlendi.
Operasyonlardan sonuç alınamamasının nedeni şimdi daha iyi belli oldu.
Adil Öksüz’ü yakalamak için kurulan ekibin başıdaki isim FETÖ üyeliğinden tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YAKALANMAMASI İÇİN…
Örgütün mahrem yapılanmasına yönelik yapılan soruşturmalarda örgütle bağlantısı tespit edilen Sakarya Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ercan Özoğluöz’ün Adil Öksüz’ün yakalanmaması için elinden geleni yaptığı belirlendi.
320 BOŞ OPERASYON
Akşam’ın haberine göre; Adil Öksüz’e yönelik 320 boş operasyon düzenleyen Özoğluöz, Öksüz’ün İstanbul’da olduğuna dair gelen istihbaratı da gerekli birimlerle paylaşmadı.
‘Bu gidişle başımıza taş yağmazsa şükredelim’
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
95573 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
78775 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
72079 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
70337 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
66256 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
60930 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.