Konya AÇIK 32°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Dolar tarihi zirvedeki yükselişini sürdürüyor! 22 Eylül dolar, altın ne kadar?

Merkez Bankası'nın perşembe günü vereceği faiz kararı öncesinde tarihi zirvesini 7,6505'e taşıyan dolar/TL, bugün 7,64'ten işlem görüyor. Euro/TL ise, 8,97-8,98 bandında hareket diyor.

Yurt içi piyasalarda döviz kurlarındaki hareketlilik devam ediyor. Küresel piyasalar, artan koronavirüs vakaları ve kısıtlamaların geri dönme ihtimalinin gündeme gelmesiyle haftanın ikinci gününe de kayıpla başladı.

Avrupa borsalarındaki satıcılı seyir ABD pay piyasalarında da risk algısını artırdı. Dün, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell’ın Finansal Hizmetler Komitesi’nde, Koronavirüs Yardım, Destek ve Ekonomik Güvenlik Yasası’na (CARES) ilişkin bugün yapacağı sunumun metni yayımlandı.

Ekonomi önündeki yol belirsiz

Powell, ekonomik toparlanmanın olabildiğince güçlü olmasını sağlamak ve ekonominin gördüğü kalıcı zararı sınırlamak için ne kadar sürerse sürsün bankanın tüm araçlarını kullanmaya kararlı olduğunu belirterek, hem istihdam hem de genel ekonomik faaliyetin salgın öncesindeki seviyelerinin oldukça altında kaldığını ve ekonominin önündeki yolun belirsiz olmaya devam ettiğini kaydetti.

Takip edilecek veriler

Uzmanlar, bugün Euro Bölgesi’nde tüketici güveni ve ABD’de 2. el konut satışı verilerinin yanı sıra Fed Başkanı Powell’ın Senato’da gerçekleştireceği sunumun da takip edileceğini belirtti.

22 Eylül altın fiyatları
Gram altın / Alış Fiyatı:468,58 TL Satış Fiyatı:468,67 TL
Çeyrek altın / Alış Fiyatı:748,66 TL Satış Fiyatı:765,49 TL
Yarım altın / Alış Fiyatı:1.492,65 TL Satış Fiyatı:1.530,98 TL
Tam altın / Alış Fiyatı:3.088,23 TL Satış Fiyatı:3.164,97 TL

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Benzinde 19 kuruş indirim bekleniyor

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0