Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Hamzafakıhlı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, E.Ç. ile T.B. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında E.Ç.’nin bıçak darbeleriyle T.B. ağır yaralandı. Kavgayı ayırmaya çalışan F.D. de aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan T.B., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. F.D.’nin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
T.B.’nin babası Y.B.’nin, 5 yıl önce yanında bulunan kız arkadaşıyla birlikte uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
Jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA
Düğünler mercek altında: Havaya ateş eden magandalar dronla tespit ediliyor
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
96066 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
79261 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
72570 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
70830 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
66747 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61098 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.