Konya
°C
Yeni Meram
24.04.2024 13:44

Yeni Meram'dan başkanlara ziyaret

Yeni Meram Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak, Genel Müdür Mehmet Hançerli ve Genel Yayın Yönetmeni Muhammet Gümüş 31 Mart seçimlerinin ardından yeniden başkan seçilen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

A+
A-
24.04.2024 13:44
24.04.2024 14:06
1
288
ABONE OL

31 Mart yerel seçimlerinin ardından yeniden başkan seçilen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a, Yeni Meram Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak, Genel Müdür Mehmet Hançerli ve Genel Yayın Yönetmeni Muhammet Gümüş hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MERAM’IN HUZURU İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Ziyaretlerde Yeni Meram’ın ilk adresi Meram Belediyesi oldu. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Yeni Meram heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Meram için yapılan hizmetlere kısaca değindi. Başkan Kavuş, “Bir işte ne kadar zaman geçirdiğiniz değil, o zamanı nelerle ve nasıl doldurduğunuz önemlidir elbette. Kıymetli olan geçen beş yıl değil o beş yılda neler yaptığınızdır. Şükürler olsun ki biz, çok şey sığdırdık bu beş yıla. Yeni yatırımlar, atılımlar, yeni ufuklar, yeni stratejiler, açılışlar, temeller ve yeni başlangıçlar gerçekleştirdik. İnsan öncelikli ve hizmet odaklı çalışmalarımızla ilçemize pek çok yenilik kazandırdık. İmardan ulaşıma, kentsel dönüşümden sosyal hayata kadar her alanda büyük ve önemli adımlar attık. Bu zamanı en güzel şekilde değerlendirerek ilçemize pek çok yeni güzellik kattık. Nihayetinde, yüreğine ve ihtiyaçlarına dokunduğumuz, yüzlerini güldürdüğümüz, elini sıkıp duasını aldığımız 350 bin kalp biriktirdik. İşte tüm bunlar Meram ve hemşehrilerimle dopdolu geçen beş yılın en kısa ve en net özetidir” dedi. Başkan Kavuş önümüzdeki beş yılda da Meram Belediyesi olarak vatandaşların huzuru ve refahı için ellerinden geleni daha önce yaptıkları gibi yine yapacaklarını kaydederek, 31 Mart seçimlerinde kendilerini destekleyen herkese teşekkür etti. Sarıkulak ise Başkan Kavuşa’a Meram’a ve Konya’ya hizmetlerinden ve kazandırdıkların dolayı teşekkür ederek hayata geçireceği yeni projelerinde başarılar diledi.

KARATAY’DA PROJE ÜRETMEYE DEVAM

Yeni Meram gazetesi Kavuş ziyaretinin ardından Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Kılca nazik ziyaretlerinden dolayı Sarıkulak, Hançerli ve Gümüş’e teşekkür ederek, Yeni Meram’a çalışmalarında başarılar diledi. Kılca ziyarette yaptığı konuşmada Karatay’a hizmet etmek için tüm fırsatları değerlendirdiklerinin altını çizerek, “Karatay’ımızdaki görev süremizde 5 yılı geride bıraktık. Geçmişle gelecek arasında bir köprü vazifesi görecek nitelikte proje ve yatırımlar yaparak tüm vatandaşlarımız için daha güzel bir yaşamın temellerini sağlamlaştırdık. Şükürler olsun ki bugün geldiğimiz noktada, yüzünü Türkiye Yüzyılı’nın en yüksek burçlarına dönmüş, her alanda gelişen bir Karatay’dan kıvançla bahsedebiliriz. Geride kalan 5 yılda toplamda 1200 km’lik yol çalışmasını Karatay’ımıza kazandırdık. 1008 noktada sıcak asfalt serimi yaptık. Karatay’ımızda altyapı çalışmaları tamamlanan alanlarda 900 bin tonu aşan sıcak asfalt serimi gerçekleştirdik. Özellikle sanayi bölgelerimizde yoğun bir dönemi geride bıraktık. 60’ın üzerinde sanayi sitemiz var. Ekiplerimizle birlikte büyük bir özveriyle çalışmalarımızı sanayilerimizin toplamda 129 ayrı bölgesinde yürüttük.”şeklinde konuştu. Kılca seçim döneminde kendilerini destekleyen herkese çok teşekkür ettiğini vurguladı. Sarıkulak da Başkan Kılca’ya Konya’ya ve Karatay’a kazandırdığı yatırımlardan dolayı teşekkür ederek yeni dönemde de başarılarının devamını diledi.

Adnan YILDIRIM

HABER YORUMLARI
  1. Abdullah Ergökmen
    2024-04-25 09:09:55
    Projeler yapmaktan daha basit çözümü vardır düşünüyorum. Karatay'da köpeklerden dışarı çıkamıyoruz. Etrafımızdaki evleri yıkılmış boş arazilerden dolayı tamamen köpek ve balicilerin yuvası oldu.